bal számítógép
notebook

Ipega PG-SW097B Bluetooth Gamepad White

Ipega
Ipega
Cikkszám 215557  
Gyártói cikkszám PG-SW097B  
Típus PG-SW097B Bluetooth Gamepad White
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 9 961 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Joystick, Gamepad, Kormány, Gaming szék  
Csoport  
Gyártó Ipega  
Weboldal Ipega  
Vezeték nélküli, PC/Android/Nintendo Switch, Bluetooth, Vibrációs funkció, Analóg joystick , Jack 3,5mm, Gamer
Az iPega PG-SW097B terméket egy 6 tengelyes giroszkóp különbözteti meg, melynek köszönhetően a vezérlő legkisebb elhajlásait is nagy hatékonysággal érzékeli, és lehetővé teszi a késedelem nélküli reagálást. Sőt, kettős motorral van felszerelve, amely a legjobb szenzoros élményt nyújtja, és még nagyobb elmélyülést tesz lehetővé kedvenc játékmenete során. Az iPega PG-SW097B kontroller minden részletre odafigyelve készült, kompatibilis a Nintendo Switch konzolokkal, Androiddal és PC-s játékokkal is.

Precíziós analóg gomb

Démonok gyilkosa a Doom-ban? Vagy már csak egy gól választja el a FIFA győzelemtől? A választott játéktól függetlenül szüksége lehet egy analógra, amely lehetővé teszi, hogy újabb sikereket érjen el! Az iPega vezeték nélküli vezérlő rendkívül érzékeny gombokkal van felszerelve, teljes 360°-os tartományban. Ez azt jelenti, hogy még a hirtelen kanyarokban is elfelejtheti a holtfoltokat, és élvezheti a tökéletes pontosságot!

Turbófeltöltés

Mostantól minden lövést megsokszorozhat, vagy szükség esetén felgyorsíthat. A pad egy speciális Turbo gombbal rendelkezik, és ennek a funkciógombbal együtt történő megnyomása lehetővé teszi a kiválasztott mozgás sorozatos végrehajtását. Egyetlen kattintás választja el attól, hogy puskával nyerő sorozatot hozzon létre, és legyőzze a zombik felhőjét!

A kényelem szem előtt tartásával készült

Az iPega PG-SW097B vezérlő kiváló minőségű anyagokból készült, és a kényelem növelése érdekében mindkét markolat tapintható TPU réteggel van bevonva. Ergonomikus kialakításának köszönhetően a betét tökéletesen illeszkedik a kézbe, így akár egész nap is játszhat anélkül, hogy kényelmetlenséget vagy fáradtságot érezne.

Kényelmes gombprogramozás

Balkezes? Vagy van saját véleménye a gombok elrendezéséről a padon? Az iPega PG-SW097B lehetőséget kínál a gombok tetszés szerinti programozására! Döntse el Ön, hogy melyik gombbal fut majd, és melyikkel ugrik fel! Ezenkívül beállíthatja a pad vibrációs szintjét, vagy teljesen kikapcsolhatja.
Analóg joystick Igen
Csatolófelület Bluetooth
Jack 3,5mm Igen
Platform PC/Android/Nintendo Switch
Típus Vezeték nélküli
Vibrációs funkció Igen
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar