bal számítógép
notebook

Lamax X9.2 Akciókamera

Lamax
LamaxLamaxLamaxLamaxLamaxLamaxLamaxLamaxLamax
Cikkszám 197440  
Gyártói cikkszám LMXX92  
Típus X9.2 Akciókamera
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 51 340 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Videokamera  
Csoport  
Gyártó Lamax  
Weboldal Lamax  
LCD2", JPG, 16MP, MP4, H.264, 4K, MicroSDXC, WI-FI, 65g, 60x44x33mm, Vízálló tokkal
Rád fókuszálva

Vedd fel az akciót, amihez a telefonod már kevés. Készülj fel a fantasztikus 4K felvételre, és mutasd meg másoknak új trükkjeidet, egzotikus nyaralásodat vagy legújabb vlogodat. Az előlapon található 1,3″-os kijelzővel még szelfi módban is könnyen szemmel tarthatod a kompozíciót, így a videóid remek vizuális élményt jelentenek majd. Légy digitális alkotó, a teljes tartozékkészlet a külső mikrofont is beleértve, beindítja kreativitásodat.

Te választod ki a célt

Hó, síléc vagy deszka? OK. Nyár és vízi sportok? Rendben. A LAMAX X9.2 megadja neked a szabadságot, hogy azt fényképezz, amit csak akarsz. Lépj előre egyet a lenyűgöző 4K felbontásés a 60 fps sebesség segítségével. A sok pixelnek köszönhetően a videóval tájkép és portré módban is dolgozhatsz - oszd meg a felvételeidet például a Stories-ban. Lassított felvételekhez a 120 képkockás Full HD a legjobb választás. Lassítsd le a gyors mozgást akár 4x, és élvezd ki a legteljesebb mértékben.

Maximális stabilizáció = MAXsmooth

A LAMAX X9.2 rendelkezik a legjobb MAXsmooth stabilizátorunkkal, amely még a nagyon elmosódott képeket is kisimítja. Akár kerékpáron, akár hóban vagy gördeszkaparkban vagánykodsz, a MAXsmooth stabilizátor új szintre emeli a felvételeket. Így a legjobbat küldheted ki a nagyvilágba! A 2"-os érintőképernyőn azonnal lejátszhatod az összes felvételt. Az üzemmódok és funkciók közötti léptetés úgyszintén gyerekjáték, és a beépített Wi-Fi-nek köszönhetően a felvételek pillanatok alatt áthúzhatók.

 Több tartozék, több lehetőség

A LAMAX X9.2 nem csak akciófelvételekhez, hanem vlogoláshoz is kiválóan alkalmas. A külső mikrofon zaj nélkül veszi fel a hangodat és a környezeti hangokat, így jól hallható lesz! A távirányítóban is megbízhatsz, a teljes tartó- és rögzítőkészlet pedig segít egyedi felvételeket készíteni. A minőségi kivitel és a vízálló búvártok bármilyen kihívásra készen áll.


Állókép felbontás 16 MP
Állókép formátum JPG
Bluetooth Nem
Kijelző méret 2 "
Memória típusa MicroSDXC
Méretek 60x44x33mm
Mozgókép felbontás 4K
Mozgókép formátum MP4, H.264
Tömeg 65 g
Vízálló tokkal Igen
WI-FI Igen
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar