bal számítógép
notebook

Legrand 1-es földelt túlfeszvédett +2xUSB csatlakozóaljzat

Legrand
Cikkszám 105215  
Gyártói cikkszám 694671  
Típus 1-es földelt túlfeszvédett +2xUSB csatlakozóaljzat
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 3245066946719
Ár 8 396 Ft.
Súly 0.19 kg.  
Kategória Túlfeszültségvédő  
Csoport  
Gyártó Legrand  
Weboldal Legrand  
lásd részletek

A túlfeszültség-levezetővel rendelkező elosztósorok mellett új termékként jelentek meg a túlfeszültség-védelemmel ellátott csatlakozóaljzatok. Ezek a termékek is teljes védelmet biztosítanak az egész vonalon. Védik a rácsatlakoztatott eszközöket a túlfeszültség és a villámcsapások ellen. A túlfeszültség-levezető állapotáról a LED-es jelzéssel kapunk tájékoztatást.

Túlfeszültség-védelemmel ellátott csatlakozóaljzatok, 2xUSB töltési, csatlakoztatási lehetőséggel, USB töltőkábellel.

Ideális otthonokba, irodákba, szállodákba, utazáshoz. Egy eszközzel több funkció biztosítása is megoldott, a megszokott Legrand minőségben.

Biztonság & minőség: a túlfeszültség-levezetővel rendelkező elosztósorok mellett új termékként jelentek meg a túlfeszültség-védelemmel ellátott csatlakozóaljzatok. Ezek a termékek is teljes védelmet biztosítanak az egész vonalon. Védik a rácsatlakoztatott eszközöket (mobiltelefonok, tabletek stb.) a túlfeszültség és a villámcsapások ellen. A túlfeszültség-levezető állapotáról a LED-es jelzéssel kapunk tájékoztatást.

Praktikum: amíg a dugaljba csatlakoztatott számítógépünket – vagy bármely mást: kávéfőző, mosógép stb. – biztonságban üzemeltetjük, egyszerre 2 eszköz is tölthető/működtethető ugyanarról a „készülékről”.

Design: A terméken lévő előre kialakított helyen könnyen elhelyezhető a töltés alatt álló telefon, így az mindig kéznél van, és nem esik le.

Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar