bal számítógép
notebook

Logitech C922 Pro Stream Webkamera Black

Logitech
Cikkszám 102268  
Gyártói cikkszám 960-001088  
Típus C922 Pro Stream Webkamera Black
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 5099206066977
Ár 34 911 Ft.
Súly 0.360 kg.  
Kategória Webkamera  
Csoport  
Gyártó Logitech  
Weboldal Logitech  
Video:Full HD, Mic, USB 2.0, Autófókusz

A KÖZVETÍTÉSEKKEL KOMOLYAN FOGLALKOZÓKNAK TERVEZVE

Csatlakozzon kiemelt élességgel minden alkalommal, amikor élőben lép fel a Twitch, YouTube és hasonló csatornákra. Közvetítsen bármit, akár 1080p teljes HD felbontásban 30 fps, akár 720p felbontásban 60 fps mellett. Közvetítsen mesterien megbízható, kimaradás nélküli hanggal, automatikus fókuszálással és 78 fokos látótérrel. A csomag tartalmaz egy 3 hónapig ingyenes XSplit Premium licencet.

1080P TELJES HD KÖZVETÍTÉS

Közvetítsen és rögzítsen életteli, valósághű videoklipeket. Az üvegobjektív és az 1080p teljes HD felbontás a legizgalmasabb részleteket is rögzíti, élénk és természetes színekkel, akadozásmentes, 30 fps képkockasebességű videóban, miközben a 78 fokos látótér két embernek is helyet biztosít. Az alkalmazással vezérelheti a kamera nagyítását és pásztázását.

720P HD-FELBONTÁSÚ, 60 FPS KÉPKOCKASEBESSÉGŰ KÖZVETÍTÉS

A komoly közvetítőknek a kivételesen folyamatos videóhoz kell a szupergyors, 60 fps-es képkockasebesség 720p felbontás mellett, és ezt nyújtja a C922. Késedelem és torzulás nélkül fog élőben közvetíteni.

ÉLÉNKEBB KÉPEK

A HD automatikus fókuszálással és fénykorrekcióval felszerelt C922 a fényviszonyokhoz hangolja a kép minőségét, hogy tűéles, nagy felbontású képet adjon még akkor is, ha Ön félhomályban van.

TELJES SZTEREÓ HANG

A kamera két oldalán egy-egy mikrofonnal felszerelt C922 Pro webkamera bármilyen szögből valósághű hangot képes rögzíteni, így az Ön hangja természetes valójában és tisztán adódik át.

3 HÓNAP INGYENES XSPLIT PREMIUM LICENC JÁR VELE

Az XSplit Broadcasterrel és az XSplit Gamecasterrel kiegészítve a C922X egy teljes körű élő közvetítési megoldássá válik mindennel, amire Önnek a minőségi közvetítés megindításához szüksége lehet.

TARTALOMKÉSZÍTÉSI ÉS RÖGZÍTÉSI MINDENES

A Logitech Capture-rel új videokamerája csatlakoztatását követően azonnal kitűnő minőségű videótartalmak rögzíthetők. Vele testre szabhatja felvételeit, módosíthatja a kamera beállításait, és egy intuitív felületen még függőleges felvételt is készíthet.


Autofókusz Nem
Csatolófelület USB 2.0
Fókusz Autófókusz
Fotó felbontás 8 Mp
Headset Nem
Mikrofon Igen
Usb Igen
Videó felbontás FULL HD
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar