bal számítógép
notebook

Logitech C925e Webkamera Black + UC-Kompatibilis Zone Wired Headset Black

Logitech
Logitech
Cikkszám 165009  
Gyártói cikkszám 991-000339  
Típus C925e Webkamera Black + UC-Kompatibilis Zone Wired Headset Black
Garancia idő 36 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 5099206091610
Ár 78 889 Ft.
Súly 0.930 kg.  
Kategória Webkamera  
Csoport  
Gyártó Logitech  
Weboldal Logitech  
Video:Full HD, Mic, USB 2.0, Autófókusz

PLUG-AND-PLAY VIDEÓÉRTEKEZLETEK BÁRMELYIK ASZTALTÓL

A megfelelő felszerelés jelentheti a legnagyobb különbséget amikor a személyes munkahelyéről kapcsolódik be egy videóhívásba. A Logitech C925e és a Zone Wired alkotta készlettel bármely asztal felszerelhető a legfejlettebb, vezetékes USB-mikrofonos fejhallgatóval ellátott, kifejezetten zajos munkahelyekre tervezett, kiváló minőségű, HD-felbontású webkamerával.

HALLJON ÉS LEGYEN HALLHATÓ, ZAVARMENTESEN

Az egy légterű munkahelyek gyakran zajosak úgy helyben, mint bárkinek, aki a telefonvonal másik végén hallgatja. A Microsoft® Teams és UC-tanúsított változatban elérhető – a Zone Wired duális mikrofonra épülő zajcsökkentő technológiája pontosan elnyomja a 60 cm-nél távolabbi zavaró hangokat. A beszélő hangját a környezeti akusztikus zajoktól való elkülönítéssel ez a mikrofonos fejhallgató sokkal tisztább telefonbeszélgetéseket és videóértekezleteket tesz lehetővé.

ÜZLETI SZÍNVONALÚ OPTIKA

A C925e éles videókat készít automatikus fókuszálással (autofókusz) és 1080p HD-felbontással, 30 képkocka/mp képsebességgel. A RightLight™ 2 technológia intelligensen javítja a képminőséget az ellenfényes és gyengén megvilágított környezetekben, hogy az alkalmazottak mindig a lehető legjobban nézzenek ki a képernyőn. Az átlósan 78°-os előre beállított látótér éppen megfelelő a személyes munkahelyről tartott értekezletekhez, és a zárófedél lehetővé teszi a bizalmas videók némítását, amikor indokolt. Emellett az üzembe helyezés gyerekjáték az USB-A Plug and Play útján történő beépülés révén.

ÜZLETI TANÚSÍTVÁNYOK

A Zone Wired mikrofonos fejhallgató / C925e webkamera páros az elterjedt hívóalkalmazásokkal szinte minden platformon és operációs rendszeren használható, így gond nélkül integrálható. Üzleti tanúsítványok a Microsoft Teams, a Skype™ Vállalati verzió alkalmazáshoz, a Google Meet és Voice™ alkalmazáshoz minősítve, a Zoom® integrált némításvezérlőivel kompatibilis és használható más népszerű alkalmazásokkal, többek között a Cisco Jabber®, a BlueJeans és a GoToMeeting® alkalmazással.

Csatolófelület USB 2.0
Fókusz Autófókusz
Mikrofon Igen
Videó felbontás Full HD
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar