bal számítógép
notebook

Logitech C930C Webkamera Black/Silver

Logitech
LogitechLogitechLogitech
Cikkszám 156181  
Gyártói cikkszám 960-001260  
Típus C930C Webkamera Black/Silver
Garancia idő 36 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 6920377909789
Ár 48 071 Ft.
Súly 0.300 kg.  
Kategória Webkamera  
Csoport  
Gyártó Logitech  
Weboldal Logitech  
Video:Full HD, Mic, USB 2.0, Rögzített fókusz

VIDEÓÉRTEKEZLETEK ÜZLETI SZINTRE EMELÉSE
A C930e egy korszerű, HD 1080p felbontású webkamera, amely nagyfelbontású videóképet nyújt gyakorlatilag bármilyen környezetben, beleértve a gyenge és az erőteljes hátsó megvilágítású beállításokat. A H.264 videótömörítésnek és a széles 90°-os látószögnek köszönhetően a C930e kameránál már csak a személyes részvétel lehet jobb.

A PROFESSZIONÁLIS VIDEÓÉRTEKEZLETEK ITT KEZDŐDNEK
A C930e professzionális és megbízható videókonferencia-élményt nyújt. A RightLight™ 2 technológiával és nagy pontosságú objektívvel továbbfejlesztett, HD 1080p felbontású, 30 képkocka/s sebességű videó részletgazdag, nagyfelbontású videóminőséget nyújt bármilyen környezetben. A prémium szintű képérzékelő folyamatosan élsimítás és elmosódottságok nélküli HD minőségű képet ad ráközelítésnél is.

ÖN. TÖKÉLETES KÉPKIVÁGÁSBAN.
Foglalja keretbe saját magát és a munkaterületét tökéletesen a 90°-os széles átlós látószöggel, HD autofókusszal, pásztázással, döntéssel és 4-szeres HD zoommal. A torzításmentes széles látószög a sokoldalú digitális zoommal kombinálva lehetővé teszi, hogy a C930e rögzítse a rajztábla részleteit, és könnyedén megjelenítse a fizikai objektumokat. A 90°-os átlós látószög ideális több résztvevő megjelenítésére a kamerán a megfelelő fizikai távolságtartási protokollok betartása mellett.

KOMMUNIKÁCIÓ KIVÉTELES TISZTASÁGGAL
A C930e duál lerendezésű integrált irányítatlan mikrofonokat tartalmaz, amelyek akár egy méterről is tisztán rögzítik a hangot, így a beszélgetések hangzása mindig természetes és tiszta marad.

KIVÁLÓ MINŐSÉG, KIS SÁVSZÉLESSÉG
Növelje az értekezletek hatékonyságát az egyenletes minőségű videóközvetítésekkel – még korlátozott sávszélesség esetében is. A C930e webkamera támogatja a skálázható videókódolást (SVC) és az UVC 1.5 kódolást használó H.264 technológiát, hogy a lehető legkevesebb terhet jelentse a számítógép és a hálózati erőforrások számára a rendkívül tiszta videók folyamatos készítése.

ASZTALI ALKALMAZÁSSAL
A Logi Tune asztali alkalmazás egyszerűsíti a személyes eszközök vezérlését és testreszabását a kijelölt típusokon, köztük a C930e webkamerán. A minialkalmazás a zavartalan videós együttműködés érdekében észrevétlen működik a képernyőn, ráközelít és távolít, beállítja a színkészletet és a kézi fókuszt, korrigálja a színt és biztosítja a belső vezérlőprogramok frissítéseinek egyszerű letöltését.

ÜZLETI MINŐSÍTÉS
A C930e minősítve van a Skype Vállalati verzióhoz és a Microsoft Teams® alkalmazáshoz. Tanúsítványokkal rendelkezik és kompatibilis olyan népszerű alkalmazásokkal, mint a BlueJeans, Cisco Webex®, Fuze, Google Meet™, GoToMeeting®, Lifesize Cloud, Pexip, RingCentral Video, Vidyo, és a Zoom®.

Autofókusz Nem
Csatolófelület USB 2.0
Fókusz Rögzített fókusz
Headset Nem
Mikrofon Igen
Usb Igen
Videó felbontás FULL HD
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar