bal számítógép
notebook

Logitech Connect Webkamera Silver

Logitech
LogitechLogitechLogitechLogitech
Cikkszám 89310  
Gyártói cikkszám 960-001034  
Típus Connect Webkamera Silver
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 5099206059030
Ár 108 698 Ft.
Súly 1.510 kg.  
Kategória Webkamera  
Csoport  
Gyártó Logitech  
Weboldal Logitech  
Video:Full HD, Mic, USB 2.0, Autófókusz

 RUGALMAS VIDEÓS ALKALMAZÁS TETSZŐLEGES HELYSZÍNRŐL

Egyszerűsítse le a videokonferenciákat, hogy bárki bárhol előkészíthessen és tarthasson megbeszéléseket. Legyen megfizethető, hogy minden konferenciaterembe kerülhessen videó. A kisebb tárgyalótermekbe és otthoni irodákba tervezett Logitech Connect kompakt és hordozható, így a munkahelyen belül és a világ különböző pontjain is szabadon mozgatható. A Connect mindig készen áll a következő konferenciahívásra.

TÖKÉLETES KISEBB HELYISÉGEKHEZ

A Logitech Connect jóval több annál, mint amit szemet gyönyörködtető kialakítása sugall: a videokonferencia-eszköz használata annyira egyszerű, hogy bárki be tudja állítani, és annyira elérhető áron kapható, hogy minden tárgyalótermet berendezhet videóközvetítéshez. Az asztalra helyezhető, kis helyet foglaló videokonferencia-megoldás kiváló, 90°-os átlós látószöget biztosít, pásztáz és dönthető, 4-szeres nagyításra képes, optikája pedig borotvaéles, így a helyiségben lévőket mind jól lehet látni.

TELJES ÉRTÉKŰ, MINDENT TARTALMAZÓ KIALAKÍTÁS

Tartson videokonferenciát útközben! Vigye magával a Connect eszközt minden megbeszélésre, vagy csomagolja be, ha elutazik, így bármikor lehetősége lesz rá, hogy „szemtől szembe” lássa tárgyalópartnereit. Mivel a Connect az asztalra téve mindössze 75 mm (3 hüvelyk) helyet foglal, jóformán mindenhol akad neki hely. Sőt, a hozzá tartozó távirányító is a hordozhatóság jegyében készült: lencsevédőként felhelyezve kell tárolni, így nem vész el a táskában.

A LEGTÖBB VIDEOKONFERENCIA-ALKALMAZÁSSAL KOMPATIBILIS

A Connect plug and play USB-kapcsolatot biztosít Windows és Mac® rendszerű számítógépekhez és Chromebook™ eszközökhöz, Skype vállalati verzió-minősítéssel rendelkezik, kompatibilis a Cisco Jabber™ alkalmazással, és nagyfokú integrációra alkalmas a BlueJeans, a Broadsoft, a LifeSize Cloud, a Vidyo és a Zoom alkalmazásokkal.

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ OBJEKTÍV

A Connect kiváló minőségű üvegobjektívje maximális képtisztaságot biztosít. Élvezze a még ráközelítéskor is világos, tiszta, pontos színvisszaadású és éles videóképet. A mágneses távirányító a helyére illesztve védi az objektívet a portól és a karcolódástól.



Autofókusz Nem
Csatolófelület Igen
Csatolófelület USB 2.0
Egyéb FullHD
Fókusz Autófókusz
Fókusz Nem
Fotó felbontás 3 Mp
Headset Nem
Mikrofon Igen
Usb Igen
Videó felbontás 1920x1080
Videó felbontás 1920x1080 Mp
Videó felbontás FULL HD
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar