bal számítógép
notebook

Logitech G Saitek Pro Flight Multi Panel Black

Logitech
LogitechLogitechLogitech
Cikkszám 175622  
Gyártói cikkszám 945-000009  
Típus G Saitek Pro Flight Multi Panel Black
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 5099206069831
Ár 49 105 Ft.
Súly 0.875 kg.  
Kategória Joystick, Gamepad, Kormány, Gaming szék  
Csoport  
Gyártó Logitech  
Weboldal Logitech  
Rádiómodul, PC, USB

REPÜLJÖN ROBOTPILÓTÁVAL VALÓS IDŐBEN!
Szálljon be a repülőgépbe ezzel a teljes robotpilóta-LED-kijelzővel, amely valós időben működik együtt a fontosabb repülőgépszimulátor-szoftverekkel. Nem kell foglalkoznia a képernyőn megjelenő mesterkélt kezelőszervekkel, ez a modul készen áll arra, hogy beépítse a Logitech G repülőgép-szarvkormányrendszerbe vagy egyedi pilótafülke-szimulátorkeretbe. A beépített tekerőgombbal gyorsabban beállítható a kívánt frekvencia. A további funkciók segítik a repülőgép gázkarjának, fékszárnyainak és magassági trimmjének gyors beállítását.

MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR-KOMPATIBILIS
Járjon a fellegekben, és élvezze a repülés örömét a Microsoft Flight Simulator következő generációjának minden képességét megcsillantó Logitech G repülőgép-vezetési felszereléssel. Járja be a világot, annak több mint 37 ezer lenyűgöző részletességű repülőterét, 2 millió települését és 1,5 milliárd épületét, élethű hegységeket, utakat, fákat, folyókat, állatokat, forgalmat és más egyebeket szemlélve. Tesztelje repülőgép-vezetési képességeit az éjszakai repülés, a valós idejű légköri jelenségek szimulálása és a valós időjárás jelentette kihívások közepette egy dinamikusan változó élethű környezetben.

A panel Windows 7, 8.1 és 10 operációs rendszerrel használható. A terméktámogató weblapon található kisméretű beépülő modul telepítésével kompatibilissé tehető a számítógépekre készült közkedvelt repülőgépszimulátor-szoftverekkel, amilyen a Microsoft Flight Simulator, az FSX – Flight Simulator X, az X-Plane 10 és a Prepar3D.

Szimuláció közbeni műveletek indítása egyetlen érintéssel
Roppant egyszerű üzemmód-beállítás A valós idejű LED-kijelzővel ellátott teljes robotpilóta-modul lehetőséget ad egy sor beállítás egy kézmozdulattal történő szabályozására az FSX, X-Plane* és Prepar3D szoftver esetében. Módosítások elvégzése képernyőn látható kezelőszervek kinagyítása nélkül. Bővítse repülőgépszimulátor-felszerelését egy többfunkciós modullal, és igazi forgató- és nyomógombokkal módosíthatja a repülőgép robotpilótájának beállításait.

Pontos vezérlés bármilyen magasságon
Külön kezelőszervek a fontosabb funkciókhoz. A kétállású váltókapcsolóval könnyen beállíthatók a repülőgép kezelőszervei, például az automatikus gázkarvezérlés, a fékszárny és a magassági trimm. A bólintás pontosabb szabályozására szolgál a beépített trimmkerék, amely – pontosan a szükséges ellenállást nyújtva – lehetővé teszi a kívánt magasság tartását.

Minden repülési körülménynek megfelelően teljes mértékben testreszabható
Modulrendszerű és szabadon variálható. A Logitech G termékcsalád elemei egymás felett és mellett is elhelyezhetők. A többfunkciós modult a rádiómodul felett szeretné elhelyezni? Rendben. A kapcsolómodult a szarvkormány bal oldalán szeretné? Semmi gond! A könnyen használható rögzítőkonzoloknak köszönhetően a repülőgép-szimulátor összeállításának csak a képzelet szabhat határt.


Csatolófelület USB
Platform PC
Típus Rádiómodul
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar