bal számítógép
notebook

Logitech G Saitek Pro Flight Radio Panel Black

Logitech
LogitechLogitech
Cikkszám 175623  
Gyártói cikkszám 945-000011  
Típus G Saitek Pro Flight Radio Panel Black
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 5099206069848
Ár 57 417 Ft.
Súly 0.902 kg.  
Kategória Joystick, Gamepad, Kormány, Gaming szék  
Csoport  
Gyártó Logitech  
Weboldal Logitech  
Rádiómodul, PC, USB

Kisméretű pilótafülke-rádiómodul
A repülőgép-rádiómodul egy négy LED-kijelzőből álló egység, különböző kommunikációs és navigációs funkciók beállítását szolgáló kezelőszervekkel. A COM1/2 (kommunikációs), NAV1/2 (navigációs), DME (távolságmérő), ADF (rádióiránytű) és XPDR (válaszadó) rádiós funkciók képernyőn megjelenő kezelőszerveivel való bajlódás már a múlté. Minden kijelző valós időben működik együtt az FSX, X-Plane és Prepar3D alkalmazással. Egy vagy akár több rádiómodul is jól beilleszthető a repülőgépszimulátor-pilótafülkébe vagy a saját otthoni felszereléshez.

Valós idejű beállításmódosítások
Használható a kedvenc repülőgépszimulátor-programokkal. Vezessen még életszerűbb pilótafülkében. Végezzen valós idejű, pontos és fokozatos módosításokat a repülőgép-szimulátorban vagy a rádiómodulon! Változtassa meg frekvenciát a repülőgép-szimulátorban, és a modul ennek megfelelően reagál majd. Változtassa meg a frekvenciát a modulon, és a repülőgép-szimulátor automatikusan és azonnal követi a változást.

Minden repülési körülménynek megfelelően teljes mértékben testreszabható
Modulrendszerű és szabadon variálható. A Logitech G termékcsalád elemei egymás felett és mellett is elhelyezhetők. A többfunkciós modult a rádiómodul felett szeretné elhelyezni? Rendben. A kapcsolómodult a szarvkormány bal oldalán szeretné? Semmi gond! A könnyen használható rögzítőkonzoloknak köszönhetően a repülőgép-szimulátor összeállításának csak a képzelet szabhat határt.

 

Csatolófelület USB
Platform PC
Típus Rádiómodul
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar