bal számítógép
notebook

Logitech G923 TrueForce Sim USB Kormány Black (PS4/PS5/PC)

Logitech
LogitechLogitechLogitechLogitech
Cikkszám 160571  
Gyártói cikkszám 941-000149  
Típus G923 TrueForce Sim USB Kormány Black (PS4/PS5/PC)
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 5099206082793
Ár 113 346 Ft.
Súly 7.870 kg.  
Kategória Joystick, Gamepad, Kormány, Gaming szék  
Csoport  
Gyártó Logitech  
Weboldal Logitech  
Kormány/pedál szett, PC/PS4/PS5, USB, Kormányváltó, Három pedálos, Force feedback

ÉREZZE, MILYEN LESZ A VERSENYZÉS JÖVŐJE

Ismerje meg a versenykormányok következő generációját. A csúcsminőségű Logitech G kivitelt átterveztük, hogy belenyúljon a játék fizikájába, példátlan élethűséget teremtve. Érezze a dugattyúk pumpálását, a kavics csikorgását és minden irányváltást, kisodródást, hajtűkanyart úgy, ahogyan korábban sohasem.

TRUEFORCE KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS SZIMULÁCIÓ

A műterhelés-technológia terén a legújabb újításunk közvetlenül a játékbeli szimulációs motorokhoz és a játékok fizikájához kapcsolódik, hogy élethűbb, valós idejű reakciókat adjon. A visszajelzés frekvenciatartománya is nőtt a korábbi generációkhoz képest drámai mértékben feljavított részletesség és élethűség érdekében.

ZÁRT HURKÚ MOTORVEZÉRLÉS

A megfelelő áramerősség jelenti a megfelelő nyomatékot. A G23 fejlett belső vezérlőprogramja figyeli a kormánykerék motorjain átfolyó áram erősségét, és folyamatosan úgy szabályozza a feszültséget, hogy az megfeleljen a játék fizikája szerinti kimenőjeleknek. Az alapértelmezett beállításokon túllépve a G923 hajszálpontos vezérlést és páratlan élethűséget nyújt.

NAGYOBB VONÓERŐ KEVESEBB FÜST

Startoljon el a támogatott játékokban tisztábban és gyorsabban a rajtvonalról a programozható kettő tengelykapcsolós indulássegítővel.

VERSENYZÉSHEZ KÉSZÜLT

A klasszikus kialakítás – korszerűsítve. Az új színek, a minőségi szálcsiszolt fém, az autós stílusú varrott bőr és a polírozott pedálok szemet gyönyörködtető kinézetet kölcsönöznek a G923-nak. A forma a funkciónak van alárendelve, középen egy beépített emblémával és forgótárcsával.

KORMÁNYKERÉKEN ELHELYEZETT KEZELŐSZERVEK

Ez a termék csak PS4/5 és PC-vel kompatibilis. Mindegy, hogyan versenyez, minden parancs közvetlenül a keze ügyébe esik.

24 PONTOS VÁLASZTÓTÁRCSA

Vonóerő, nyomaték, fékerő – mindegyik egy felhasználó által vezérelt belső tárcsával állítható be.

PROGRESSZÍV FÉKPEDÁL

Gyorsabb reakció, nagyobb pontosság. A nem lineáris működésű fékpedál a nyomásérzékeny fékrendszereket imitálja az élethű versenyélmény érdekében. A pedálok felülete átállítható a sarok-lábujj-mozgatással történő működtetés és a még pontosabb vezérlés érdekében.

BEÉPÍTETT FORDULATS ZÁMMÉRŐ

Beépített többszínű LED mutatja a támogatott játékokban a fordulatszám-tartományt. Lássa közvetlenül a látómezejében, mikor lép a piros
tartományba.

VÁLTÁS GYORSÍTÓFOKOZATBA

A legteljesebb versenyélmény eléréséhez. használjon külön sebességváltót. A rövid úton járó, 6 fokozatú, „H” elrendezésű váltóval, amelynél a hátramenet lenyomva kapcsolható), a Logitech G Driving Force váltó olyan társ a vezetésben, amelyet nem fog egyhamar elfelejteni.

Csatolófelület USB
Force feedback Igen
Pedál Három pedálos
Platorm PC/PS4
Platorm PC/PS4/PS5
Típus Kormány/pedál szett
Váltó Kormányváltó
Vibrációs funkció Igen
Vibrációs funkció Nem
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar