bal számítógép
notebook

Logitech PTZ PRO 2 Webkamera Black/Silver

Logitech
Logitech
Cikkszám 117817  
Gyártói cikkszám 960-001186  
Típus PTZ PRO 2 Webkamera Black/Silver
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 5099206070455
Ár 203 821 Ft.
Súly 2.050 kg.  
Kategória Webkamera  
Csoport  
Gyártó Logitech  
Weboldal Logitech  
Video:Full HD, USB 2.0, Autófókusz

EGY LÉPÉS ELŐRE AZ OPTIKA ÉS A TELJESÍTMÉNY TERÉN

A Logitech PTZ Pro 2 prémium minőségű képet és élethű videohívásokat biztosít, hogy akkor is olyan érzésük legyen, mintha egy helyiségben ülnének, ha a valóságban több ezer kilométer választja el Önöket. A technikai fejlesztéseknek köszönhetően a kamera lenyűgözően éles képet ad nagy felbontás, kiemelkedő színvisszaadás és kivételes optikai pontosság mellett. A hasonló tudással rendelkező kamerák árának feléért beszerezhető PTZ Pro 2 egyértelműen okos megoldás.

RÖGZÍTSEN MINDENT NAGY FELBONTÁSBAN

A PTZ Pro 2 használatát iskolákban, előadótermekben és nagyméretű tárgyalókban ajánljuk. Az eszközzel átlósan 90°-os látószögben készíthet hosszú snitteket, a rugalmasan használható, a pásztázást és a döntést szabályozó vezérlőkkel pedig ráközelíthet az előadókra és a bemutatótáblákra. A 10-szeres nagyításra képes, automatikus fókuszálást végző lencse kiváló közeliket készít az előadókról és a vizuális segédeszközökről, és csodásan részletes, tiszta képet közvetít a távoli résztvevőknek és a rögzítőrendszereknek.

EGYSZERŰ ÜZEMBE HELYEZÉS ÉS HASZNÁLAT

A plug and play USB technológia segítségével a PTZ Pro 2 szempillantás alatt telepíthető és használható. Egyszerűen csatlakoztassa a PTZ Pro 2 eszközt USB-csatlakozással egy számítógéphez vagy laptophoz a konferenciateremben, és kész is van. A PTZ Pro 2, amelyet úgy terveztek, hogy kompatibilis legyen a Windows® és Mac rendszerű számítógépeken futó videokonferencia-alkalmazásokkal, bármilyen hangrendszerhez vagy kihangosítóhoz csatlakoztatható.

HELYI VAGY TÁVOLI HASZNÁLAT

A kézi távirányító segítségével pásztázni, dönteni és nagyítani is lehet, hogy minden láthatóvá váljon a konferenciateremben, előadóban, osztályteremben vagy munkatérben. A kamera a letölthető szoftverrel akár távolról is irányítható.

Autofókusz Nem
Csatolófelület USB 2.0
Fókusz Autófókusz
Fotó felbontás 2,7 Mp
Headset Nem
Mikrofon Igen
Mikrofon Nem
Usb Igen
Videó felbontás 1080 Mp
Videó felbontás FULL HD
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar