bal számítógép
notebook

Logitech Rally Camera Webkamera Black

Logitech
LogitechLogitechLogitechLogitechLogitech
Cikkszám 124983  
Gyártói cikkszám 960-001227  
Típus Rally Camera Webkamera Black
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 5099206079533
Ár 438 231 Ft.
Súly 3.800 kg.  
Kategória Webkamera  
Csoport  
Gyártó Logitech  
Weboldal Logitech  
Video:4K, Mic, USB Type-C, Autófókusz

Páratlan teljesítmény. Kivételesen sokoldalú használat.

A prémium minőségű, formatervezett dizájn és az Ultra HD felbontású képalkotó rendszer mellett a Rally kamera teszi teljessé a Logitech különálló kameráinak kínálatát. A fejlett optikával és forradalmian új technológiákkal rendelkező Rally kamera prémium teljesítményre képes mindenféle adottságú professzionális tárgyalóteremben. Légyzümmögésnél is halkabb, mechanikus pásztázás/döntés/nagyítás, borotvaéles, 15-szörös HD-nagyítás, széles, 90°-os látótér, valamint nagy tudású, 4K-s érzékelő: nem csoda, hogy a Rally kamera minden jelenlévőről valóban elképesztő minőségű videofelvételt készít.

Stúdióminőségű videók

Az Ultra HD minőségű képalkotó rendszerrel felszerelt Rally kamera képe ragyogóan éles, színei káprázatosak, optikai pontossága elképesztő, és akár 4K felbontásra is képes. A Logitech RightLight technológia optimalizálja a fényegyensúlyt, hogy kiemelje az arcokat, és természetes hatású bőrtónusokat olvasson be tompa, homályos fényviszonyok mellett vagy akár hátsó megvilágításban is.

Karcsú, formatervezett kialakítás

A Rally kamera világszínvonalú Logitech optikával és 4K érzékelővel rendelkezik; prémium minőségű, formatervezett dizájnjának köszönhetően pedig minden professzionális környezetben megállja a helyét. A kívül matt fekete bevonattal és palaszürke fém élekkel rendelkező Rally kamera asztalra vagy háromlábú állványra helyezhető, illetve a mellékelt szerelvénnyel falra is rögzíthető. A plafonra szerelt Rally kamera észleli, ha fejjel lefelé áll; ilyenkor automatikusan korrigálja a kép tájolását és a kameravezérlést.



Autofókusz Nem
Csatolófelület USB Type-C
Fókusz Autófókusz
Fotó felbontás 13 Mp
Headset Nem
Mikrofon Igen
Usb Igen
Videó felbontás 4K
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar