bal számítógép
notebook

Logitech Rally Plus Konferencia Rendszer Black

Logitech
LogitechLogitechLogitechLogitech
Cikkszám 141509  
Gyártói cikkszám 960-001224  
Típus Rally Plus Konferencia Rendszer Black
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 948 607 Ft.
Súly 13.300 kg.  
Kategória Webkamera  
Csoport  
Gyártó Logitech  
Weboldal Logitech  
Video:4K, Mic, USB Type-C, Autófókusz

MOST MINDEN EGYBEN

A Logitech Rally stúdióminőségű videót, páratlan tisztaságú hangot és RightSense technológiájú automatizálást nyújt a tökéletesebb értekezletekhez az USB-csatlakozású eszközökkel működő videokonferencia-alkalmazásokkal, többek között a Google Hangouts Meet, a Microsoft Skype® Vállalati verzió, a Microsoft Teams és a Zoom alkalmazással. A moduláris hangrendszernek, az átgondolt kábelrendezésnek és a kiváló kivitelnek köszönhetően a Rally csodásan beépül a közepes és nagyobb helyiségekbe.

STÚDIÓMINŐSÉGŰ VIDEÓK

Az Ultra-HD felbontású képalkotó rendszerrel a Rally lenyűgözően éles képet, káprázatos színeket és kivételes optikai pontosságot ad akár 4K felbontásig. A Logitech RightLight™ technológia optimalizálja a fényegyensúlyt az arcok kiemeléséhez, és természetes hatású arctónusokat jelenít meg még homályos vagy háttér-világítású környezetben is.

SPECIÁLIS MODULÁRIS HANGRENDSZER

A kristálytiszta hang alapvető fontosságú a világszínvonalú videokonferenciákhoz, és a Rally rendszer kiváló a természetes, éles és érthető hangok átadásában. A Logitech RightSound™ a hangok tisztaságának javítása érdekében elnyomja a háttérzajokat, automatikusan állítja a hangok szintjét és az aktív beszélőre fókuszál. A tökéletesen érzékeny mikrofonegységek biztosítják, hogy az értekezleten mindenki jól hallható legyen, miközben a különálló hangszórók telt, életszerű hanggal töltik meg a nagyobb helyiségeket.

KARCSÚ, FORMATERVEZETT KIALAKÍTÁS

A Rally rendszer minden összetevője kiváló, formatervezett kialakítással rendelkezik, amely bármilyen professzionális beállításhoz alkalmas. Miközben a Rally segítségével mindenki jól néz ki és jól hallható a videoértekezletek során, a rendszer minden egyes része saját maga is jól mutat. A rendszer alapját képező kiváló PTZ kamera matt fekete színével és szürke fémszegélyével rendkívül elegáns megjelenésű, karcsú hangrendszer-komponenseivel és tartozékaival bármilyen helyiségben nagyszerűen mutat.

MAGASABB SZINTŰ FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY

A Logitech RightSense a Rally rendszerbe beépített technológiák készlete, amelyek jobb felhasználói élményt biztosítanak külső beavatkozás nélkül. A RightSight™ automatikusan tökéletesen keretbe foglalja a részvevőket, függetlenül attól, hogy milyen messze vannak az objektívtől. A RightLight a természetes bőrtónusok megjelenítéséhez az arcokra fókuszál a környezettel szemben, míg a RightSound a hangok tisztaságának javítása érdekében elnyomja a háttérzajokat, automatikusan állítja a hangok szintjét és az aktív beszélőre fókuszál, mindezt a tökéletesebb értekezletek támogatásához — automatikusan!

INTELLIGENS KÁBELEZÉS ÉS TARTALOMMEGOSZTÁS

A kábeleket tisztán és rendezetten tartó képernyőelosztónak és asztali elosztónak köszönhetően az értekezleti számítógép és a Rally összetevői nem kerülnek a látótérbe. Egyetlen CAT6A kábellel csatlakoztatva mindkét elosztó a csatlakozások teljes soráról gondoskodik, így a számítógépet elhelyezheti a képernyő közelében vagy az asztalnál. Az asztali elosztó egyetlen HDMI-bemenete szükségtelenné teszi a plusz költséget jelentő kábelhosszabbítókat, és egyszerűsíti a vezetékes tartalommegosztást.

Autofókusz Nem
Csatolófelület Igen
Csatolófelület USB 3.0
Csatolófelület USB Type-C
Fókusz Autófókusz
Fókusz Nem
Fotó felbontás 13 Mp
Headset Nem
Mikrofon Igen
Usb Igen
Videó felbontás 4K
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar