bal számítógép
notebook

Logitech Spotlight Presentation Remote Wireless Presenter Digital Laser Silver

Logitech
Logitech
Cikkszám 108772  
Gyártói cikkszám 910-004861  
Típus Spotlight Presentation Remote Wireless Presenter Digital Laser Silver
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 5099206070011
Ár 57 221 Ft.
Súly 0.200 kg.  
Kategória Presenter  
Csoport  
Gyártó Logitech  
Weboldal Logitech  

KÖNNYEN KEZELHETŐ DIAVETÍTÉS-NAVIGÁCIÓ
Élvezze a könnyed kezelhetőséget a Spotlight intuitív három gombos felületével.

NAGY HATÓTÁVOLSÁG
Mozogjon és kezelje bemutatóját akár 30 méterről.

UNIVERZÁLIS KOMPATIBILITÁS
A Spotlight használható Windows és Mac rendszereken, illetve a Powerpoint, Keynote, PDF, Google Slide és Prezi bemutatókkal.

KETTŐS CSATLAKOZÁS
A plug and play csatlakozású Spotlight minden kompatibilis számítógépen azonnal feltelepül az USB-vevőegységen keresztül, vagy az alacsony energiafogyasztású Bluetooth technológiával. A Spotlight ezen felül mindig csatlakoztatva marad, és nem engedi, hogy bemutató közben készenlétbe lépjen számítógépe.

GYORS TÖLTÉS
Az USB-C-töltőkábellel 1 perc töltéssel 3 órányi üzemidőt szerezhet, a teljes töltés pedig csupán 60 percet vesz igénybe. Az eszköz rezeg és a töltöttségiállapot-jelző vörösen világít, ha eljött a töltés ideje.

FEJLETT MUTATÓRENDSZER
Lépjen túl a hagyományos lézeres bemutatón és tegye érdekesebbé bemutatóit. Használja a Kiemelés funkciót a háttér elhomályosításához és a dia egy részletének kiemeléséhez, a Nagyítás funkciót egy-egy részletre nagyításhoz, vagy a Digitális lézert az adatok precíz megjelöléséhez. Egy időre ki is merevítheti a hatást, hogy a képernyőn látható maradjon, amíg a hallgatósághoz beszél.

EGYEDI VEZÉRLŐK
Válasszon különböző testreszabható vezérlők közül a bemutatója igényei szerint. Az alkalmazással beállíthatja a Spotlight „előre” és „vissza” gombjait arra, hogy elsötétítse a képernyőt, elindítsa a bemutatót, a gesztusvezérelt görgetéshez, a hangerő-szabályozáshoz, és egyebekhez.

OKOS IDŐGAZDÁLKODÁS
Az alkalmazás használatával beállíthat egy a képernyőn megjelenő időzítőt, amely akkor indul, amikor az első diára kattint. Beállíthat továbbá idő-mérföldköveket is, amelyek rezgéssel értesítik közvetlenül a Spotlighton, így az utolsó diáig uralhatja a bemutatóját.


Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar