bal számítógép
notebook

Logitech Streamcam Webkamera White

Logitech
LogitechLogitechLogitechLogitechLogitech
Cikkszám 154901  
Gyártói cikkszám 960-001297  
Típus Streamcam Webkamera White
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 5099206087682
Ár 46 087 Ft.
Súly 0.320 kg.  
Kategória Webkamera  
Csoport  
Gyártó Logitech  
Weboldal Logitech  
Video:Full HD, Mic, USB Type-C, Autófókusz

KÖZVETÍTSE SAJÁT MAGÁT

Készítsen magasabb színvonalú tartalmat, és ossza meg szenvedélyét a Logitech StreamCam segítségével. A hibátlan képminőséggel, előre irányított kettős mikrofonokkal, sokoldalú rögzítési lehetőségekkel és USB-C típusú kapcsolattal rendelkező kamera tökéletes a közvetítéshez a kedvenc platformjaira – mindössze saját magát kell adnia!

EGY HATÉKONY KOMBINÁCIÓ

A Logitech StreamCam még hatékonyabb a Logitech Capture szoftverrel együtt. A Capture új funkciókat tesz lehetővé a StreamCam kamerán, amelyek automatizálják többek között az expozíciót, a képkivágást, a stabilizációt, így a jó minőségű tartalom készítésére összpontosíthat.

ÉLETHŰ FOLYAMATOS ÁTVITEL 60 KÉPKOCKA/MP SEBESSÉGGEL

Elege van abból, hogy kicsit unalmasnak tűnik? Életteli, természetes videókat közvetíthet és rögzíthet egyenletes mozgással és kristálytiszta részletekkel HD 1080p felbontással másodpercenként 60 képkocka sebességgel.


INTELLIGENS AUTOMATIKUS FÓKUSZÁLÁS ÉS EXPOZÍCIÓ

Kerülje el a fókusz elvesztését az adatfolyamok és a videók közepén. MI-ra épülő arckövetés pontos fókuszt és expozíciót biztosít függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Az automatikus expozíció pontosan be van állítva, így változó megvilágítási környezetekben is jól néz ki.

TELJES HD FÜGGŐLEGES VIDEÓ

Egyszerűen kapcsolja be a StreamCam kamerát, hogy azonnal álló üzemmódra váltson. Teljes HD felbontást élvezhet 9:16 formátumban – tökéletes az Instagram- és Facebook-történetekhez.

SOKOLDALÚ RÖGZÍTÉSI LEHETŐSÉG

A rugalmas rögzítési lehetőségekkel tökéletes szöget állíthat be bármilyen folyamatos átvitelhez vagy videóhoz. A monitorra rögzíthető tartóval dönthet és pásztázhat, illetve egy állványra is rögzítheti azt. Beépített elektronikus képstabilizáló csökkenti a kamera rázkódását véletlen ütődések vagy mozgatás ellen.

CSATLAKOZÁS USB-C KÁBELLEL

A gyors és megbízható kapcsolatok szabványaként a StreamCam kamera USB Type-C típusú kábelt használva biztosít hatékony videoátviteli sebességeket. Kompatibilis Windows 10 és macOS 10.14 és újabb rendszerekkel.


Autofókusz Nem
Csatolófelület USB Type-C
Fókusz Autófókusz
Fotó felbontás 2,1 Mp
Headset Nem
Mikrofon Igen
Usb Igen
Videó felbontás FULL HD
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar