bal számítógép
notebook

Mikrotik RouterBoard LHGG LTE6 kit Dual Chain Antenna

Mikrotik
MikrotikMikrotikMikrotikMikrotikMikrotikMikrotikMikrotikMikrotik
Cikkszám 202406  
Gyártói cikkszám RBLHGGR&R11E-LTE6  
Típus RouterBoard LHGG LTE6 kit Dual Chain Antenna
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 4752224006400
Ár 97 895 Ft.
Súly 2.371 kg.  
Kategória Antenna  
Csoport  
Gyártó Mikrotik  
Weboldal Mikrotik  
17dbi

Nagy sebességű internetet szeretne a semmi közepén? Akkor szeretnéd a legújabb LHGG LTE6 készletünket! Ez egy eszköz az „utolsó mérföld” internet-hozzáféréshez nagyon távoli helyeken. Szerelje fel a szabadban, oszlopra, árbocra vagy bármilyen magas szerkezetre, és csatlakoztassa akkor is, ha a mobiltelefon meghibásodik. A nagy, nagy nyereségű, 17 dBi-es antennának köszönhetően az LHGG LTE6 készlet szélsőséges vidéki helyeken lévő cellatornyokhoz is csatlakoztatható, így lehetővé teszi az utolsó mérföldes internet-hozzáférést ott, ahol semmi más nem elérhető.

Az LHGG LTE6 készlet egy 300 Mbps sebességű CAT6 LTE modemet tartalmaz, amely lehetővé teszi a szolgáltatók aggregációját, és lehetővé teszi, hogy az eszköz egyszerre több sávot is használjon. Ez óriási előny, ha sok LTE-felhasználó van a környéken. Jobb reakciókészséget biztosít zsúfolt környezetben és nagyobb hatékonyságot gyengébb vidéki jelhelyzetek esetén. Vidéken a CAT6-ra váltás után megduplázódott az internet sebessége, így nem kell várni a kábelhálózat-bővítésekre.

Ez az eszköz egy Gigabit Ethernet porttal rendelkezik PoE-bemenettel az eszköz tápellátásához az Ethernet portról. A rácsantenna kialakítása ellenáll a zord, szeles időjárásnak, és többféleképpen is felszerelhető. Masszív hűtőbordával rendelkezik, így nem kell aggódnia a túlmelegedéstől. Ezzel az eszközzel valóban a fontos dolgokra koncentrálhat, miközben a technológia egyszerűen a háttérben működik.

Antenna nyeresége 17dbi
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar