bal számítógép
notebook

Motorola Moto E7 Power 64GB DualSIM Tahiti Blue

Motorola
MotorolaMotorolaMotorolaMotorola
Cikkszám 173967  
Gyártói cikkszám PAMH0002PL  
Típus Moto E7 Power 64GB DualSIM Tahiti Blue
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 63 424 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Mobiltelefon  
Csoport  
Gyártó Motorola  
Weboldal Motorola  
okostelefon, Android, 6,5", Hátlapi kamera:13 +2MP, Előlapi kamera:5MP, RAM:4GB, ROM:64GB, MicroSDXC, 4G, 5000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 4/n, Bluetooth, 200g, Magyar menü, Angol menü

Tartsa meg a jó tulajdonságokat a moto E7 powerrel

A hatalmas, 5000 mAh-s akkumulátor akár 2 napig is kitart egyetlen feltöltéssel , a lenyűgöző 6,5" ultraszéles képernyő pedig tökéletes a szórakozáshoz. Ráadásul az akár 4 GB RAM és a 64 GB beépített tárhely rengeteg sebességet és helyet jelent az alkalmazások, fényképek, dalok, filmek és sok más számára.

Hatalmas 5000 mAh akkumulátor
Induljon el a hétvégi kirándulásra anélkül, hogy aggódnia kellene, otthon hagyta-e a töltőjét. A hatalmas 5000 mAh-s akkumulátor és a Type-C töltő gondoskodik a szórakozásról. 14 órán át streamelhet videót. Zenét 76 órán át streamelhet. Vagy 12 órán át böngészhet a weben.

6,5" HD+ szélesvásznú képernyő
Lásson többet, játsszon többet és élvezze a 6,5" Max Vision HD+ kijelzőn. A 20:9-es képarány és a nagy képernyő-test arány nagyobb helyet jelent kedvenc tartalmaid számára.


Élvezze a gyors teljesítményt az okta-core processzornak és a 2 vagy 4 GB RAM-nak köszönhetően, amely azonnal reagál minden érintésre, koppintásra és áthúzásra. Az akár 32 vagy 64 GB-os beépített tárolónak köszönhetően rengeteg helyed van a fényképek, zeneszámok, filmek és sok minden más számára. A microSD-kártya foglalat segítségével pedig további 1 TB-tal bővítheted.

13 MP-es kettős kamerarendszer
Aggodalmak? Nincs többé. A gyorsan fókuszáló 13 MP-es fő kamera mindig készenlétben áll. Ráadásul a Macro Vision objektív segítségével a legapróbb részletekbe is elmerülhet.

Soha ne hagyjon ki egy pillanatot sem
Az egyszeri pillanatok ritkák, ezért a fázisérzékelős autofókusszal (PDAF) ellátott 13 MP-es kamera mindig készen áll, amikor Ön készen áll.
 
Fedezzen fel közelről
Nézze meg azokat az apró részleteket, amelyekről egy hagyományos objektívvel lemaradna, a Macro Vision kamerával 4x közelebb kerülhet.
  
További funkciók, amelyeket szeretni fog
  
Tiszta Android-tapasztalat
Az Android szinte változatlan verziója azt jelenti, hogy a már megszokott Android-élményt fogja kapni, pont amire vágyik.

Könnyű feloldás
Egyetlen érintéssel azonnal kinyitja és feloldja telefonját. Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapon található "denevérszárny" logóban található.
 
Vízlepergető. Aggodalomálló.

A víztaszító kialakítás megvédi a Moto E7 power-t a kiömlött folyadékoktól, fröccsenésektől vagy attól, hogy esőben telefonáljon.
 

Akkumulátor kapacítás 5000 mAh
Angol nyelv Igen
Belső háttértár 64 GB
Bluetooth Igen
Dual SIM Igen
Előlapi kamera 5 MP
Hálózati technológia 4G
Hátlapi kamera 13 +2 MP
Kijelző átmérője 6,5 "
Magyar nyelv Igen
Memóriakártya típusa MicroSDXC
NFC Nem
Operációs rendszer Android
Rendszer memória 4 GB
Típus okostelefon
Tömeg 200 g
Wi-Fi Wi-Fi 4/n
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar