bal számítógép
notebook

MyPhone Hammer 5 Smart DualSIM 4GB Black

MyPhone
MyPhoneMyPhone
Cikkszám 187861  
Gyártói cikkszám 5902983608738  
Típus Hammer 5 Smart DualSIM 4GB Black
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 50 222 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Mobiltelefon  
Csoport  
Gyártó MyPhone  
Weboldal MyPhone  
hagyományos, 2,4", Hátlapi kamera:2MP, ROM:4GB, MicroSDXC, 4G, 2500mAh, Dual SIM, Wi-Fi 4/n, Bluetooth, 168g, Magyar menü, Angol menü

HAMMER 5 Smart
Sokféle lehetőség
A HAMMER 5 Smart egy egyedülálló, 2,4 hüvelykes klasszikus telefon, amely LTE, GPS és WhatsApp mobilalkalmazásokat kínál. IP68-minősítésű, por- és vízálló házzal, valamint a márka telefonjai közül a legnagyobb akkumulátorral rendelkezik. Most még többet tehetsz!

Okostelefon funkciók
A HAMMER 5 Smartot a KaiOS vezérli, így használhatja a Facebook, a WhatsApp és a Google Maps navigációját. Tekintse meg a KaiStore áruházban elérhető többi alkalmazást.

Használja ki az LTE teljes potenciálját
Mostantól maradjon online, és élvezze a böngészést az interneten az LTE segítségével. A Wi-Fi Hotspot segítségével telefonját mobil útválasztóként használhatja.

Erős akkumulátor
A HAMMER-hez hasonlóan az 5 Smart egy töltési ciklusonként nagyon hosszú működési időt biztosít az akár 2500 mAh kapacitású eltávolítható akkumulátornak köszönhetően. A gyakorlatban ez akár 12 órás folyamatos beszélgetést jelent.

Szinte bármit megúszhatsz
Többé nem kell aggódnia az előre nem látható esőtől vagy a mindenütt jelen lévő portól. A HAMMER a legnehezebb helyzetekben is győztesen kerül ki, ellenállóságát pedig az IP68-as tanúsítvány igazolja.Az ellenállást 30 percre 1,5 m mélységű vízbe merítve tesztelték. zárt USB és mini jack aljzatokkal.

Ultra erős
5 A Smart semmihez sem hasonlítható. Izmos formája és megerősített felépítése a szilárdság és az átlagon felüli esésállóság ígérete. Jellemzők 1,2 m-es ejtési teszttel megerősítve.

Tágas kijelző
A HAMMER 5 Smart tökéletes a nehéz, megerőltető körülményekhez. Egy kézzel is kezelhető, miközben kéznél és kényelmesen használható.

Megbízható kamera
A HAMMER 5 Smart segítségével olyan képeket készíthet, ahol más telefonok nem képesek. Dolgozz, rögzítsd erőfeszítéseid eredményeit, és töltsd fel a WhatsApp-ra, a Facebookra!


Akkumulátor kapacítás 2500 mAh
Angol nyelv Igen
Belső háttértár 4 GB
Bluetooth Igen
Dual SIM Igen
Hálózati technológia 4G
Hátlapi kamera 2 MP
Kijelző átmérője 2,4 "
Magyar nyelv Igen
Memóriakártya típusa MicroSDXC
NFC Nem
Típus hagyományos
Tömeg 168 g
Wi-Fi Wi-Fi 4/n
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar