bal számítógép
notebook

Olympus VP-10 USB Diktafon 4GB Black

Olympus
OlympusOlympusOlympusOlympusOlympusOlympus
Cikkszám 88960  
Gyártói cikkszám OLYJDM055  
Típus VP-10 USB Diktafon 4GB Black
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 4545350047856
Ár 37 230 Ft.
Súly 0.24 kg.  
Kategória Diktafon  
Csoport  
Gyártó Olympus  
Weboldal Olympus  

Szuper sztereó hangfelvételek.

A beszéd és a környezet hangjainak akár ingzsebből történő, biztos rögzítéséhez a VP-10 hangrögzítő többirányú, sztereó mikrofonokkal rendelkezik. Így bármilyen irányból érkező hangok megbízhatóan rögzítésre kerülnek - a kompakt, vékony kialakítású házban megtalálható két, alacsony zajszintű, csúcsminőségű mikrofon által.

Élvonalbeli hangfelvételek.

Az új VP-10 új dimenziókat hoz a digitális hangrögzítés üzleti felhasználói számára. Miközben kifejezetten visszafogott megjelenésű, fejlett hangrögzítőként kiváló minőségű, sztereó hangrögzítést kínál - valamint számos kényelmi funkciót a szinte közvetlen vezérléshez és a tiszta felvételekhez.

Tiszta beszédhangok.

A különleges OLYMPUS hangrögzítő technológia automatikusan tesz különbséget a beszédhang és a "susogó" hangok között - és hatékonyan küszöböli ki a nem kívánt zajokat. Így akár az ingzsebből indított felvétel sajátos, zavaró hangjai is eltűnnek - csak az alacsony zajszintű, tiszta felvétel marad.

Gyors vezérlés.

Egyszerűen csak csúsztassa el a REC kapcsolót – a hangrögzítő azonnal indítja a felvételt, még akkor is, ha kikapcsolt állapotban van. A hangrögzítő tetején elhelyezett kapcsoló kényelmesen elérhető akkor is, ha a felvételt az ingzsebből szeretnénk indítani. A VP-10 rápillantás nélkül kezelhető, így nem maradhat le egyetlen beszélgetés rögzítéséről sem.

Teljes kényelem.

A vékony kialakításnak hála a hangrögzítő egyszerűen ingzsebre csíptethető és a felvétel a mikrofon zavarása nélkül történhet. A kényelmes használatot a VP-10 egyszerűen kezelhető menüje is biztosítja, valamint az integrált USB csatlakozó, melynek köszönhetően az adatátvitel a lehető leggyorsabban megoldható.

Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar