bal számítógép
notebook

Panasonic DMP-BDT280EG Asztali Blu-ray Lejátszó

Panasonic
PanasonicPanasonicPanasonicPanasonicPanasonic
Cikkszám 170677  
Gyártói cikkszám DMP-BDT280EG  
Típus DMP-BDT280EG Asztali Blu-ray Lejátszó
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 59 694 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória DVD lejátszó  
Csoport  
Gyártó Panasonic  
Weboldal Panasonic  

Kiváló szórakozási élmény
A 4K-feljavítás és 4K-fényképlejátszás mellett ez a nagy teljesítményű típus a nagy felbontású hangokat is visszaadja. Továbbá a BDT280 számos Smart Network funkcióval is rendelkezik. Egyszerűen csak csatlakoztassa okostelefonját vagy táblagépét, hogy élvezhesse kedvenc tartalmait és videóit, például az olyan forrásokból, mint a NETFLIX.


Élvezze a lenyűgöző 4K képeket!
Ha úgy gondolja, hogy már a Blu-ray filmek is nagyon szépek, akkor még nem látta, milyen gyönyörűek lesznek a 4K felbontásra való feljavítás után. Nagy teljesítményű processzorunk kiszámítja, hogy adjon hozzá több millió újabb képpontot a Blu-ray eredeti full HD képéhez, hogy sokkal élesebb, szebb textúrájú és részletgazdagabb képet állítson elő. Ön ezek után úgy érezheti magát, mint egy digitális moziban.
* A 4K-s feljavítás használatához 4K/UHD tévékészülék szükséges.


Csodás emlékek még nagy képernyőkön is
A Panasonic 2016-os Blu-ray Disc™-lejátszóiban egyszerűen megtekinthetők a fényképezőgéppel vagy a videokamerával készített 4K felbontású JPEG-videók. Így a maguk teljes, természetes szépségében élvezheti a nyaralások emlékeit, a csodálatos tájképektől a családjáról és a barátairól készült értékes képekig.


Többszobás vezeték nélküli hálózatkezelés
Szabadon megoszthatja a tartalmakat, például a fotókat, a videókat és a zenéket az otthonában található többi csatlakoztatott eszközzel. Minden családtag azt a tartalmat élvezheti, amit szeretne, a saját stílusában, az időtől és a helytől függetlenül.


Az online tartalmak széles választéka
Internetes alkalmazások: Az interneten és az otthoni hálózatokon keresztül különböző tartalmak és szolgáltatások érhetők el. A Panasonic 2016-ös Blu-ray lejátszóival különböző tartalmakat, például filmeket, híreket, játékokat, zenéket és még sok mást élvezhet.
*Az alkalmazások és tartozékok köre országonként változik.


Mutassa meg okostelefonjának vagy táblagépének tartalmát a tévén
A Panasonic 2016-os Blu-ray lejátszóinak egy részében megtalálható Miracast funkció megkönnyíti az okostelefonon tárolt fényképek és videók megjelenítését a tévén, így egyszerűen megmutathatja őket családjának és barátainak. Ráadásul a Miracast közvetlen Wi-Fi-kapcsolatot létesít az eszközök között, így nincs szükség Wi-Fi-útválasztóra.

Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar