bal számítógép
notebook

Panasonic HC-V180EP-K Black

Panasonic
PanasonicPanasonicPanasonicPanasonic
Cikkszám 93265  
Gyártói cikkszám HC-V180EP-K  
Típus HC-V180EP-K Black
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 5025232836796
Ár 95 435 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Videokamera  
Csoport  
Gyártó Panasonic  
Weboldal Panasonic  
LCD2,7", JPEG, 2,51MP, MP4, AVCHD, FULL HD, SDXC, 211g, 59x53x116mm

Ideális társ a vakációhoz

Az 5 tengelyes remegésérzékelő funkcióval a látnivalók felfedezésekor és a családi programok közben is stabil és tiszta marad a felvétel. A funkció a távoli zoomtartományban elengedhetetlen a Panasonic HC-V180 kamera rázkódása okozta hatás kiküszöböléséhez. A 28 mm-es széles látószögű beállítással lenyűgöző tájképeket és csoportképeket készíthet.

Dinamikusabb és erősebb érzelmi töltésű emlékek

Könnyedén készíthet felvételeket olyan távoli témákról, amelyek a hagyományos zoom funkciók használatához túl messze vannak - mindez a 90x intelligens zoomnak köszönhető. Az 50x optikai zoom használatával ráközelíthet a témára, és így dinamikusabb, erősebb érzelmi töltésű hatást érhet el a saját készítésű felvételén.

Dőléskorrigálás - bármikor

Minden figyelmét a megfelelő téma kiválasztásának szentelheti, a dőléskorrigáló funkció automatikusan észleli és korrigálja a kép dőlését. A beállítás a felvételi körülményektől függően három fokozatban állítható (KI, normál, erős).

Tiszta, elmosódásmentes felvételek

A HYBRID O.I.S.+ az öt tengely mentén végzett korrekcióval teljesen kiküszöböli a nem kívánt rázkódás okozta elmosódást - akár széles látószögű, akár erős nagyítású felvételt készít. Így szinte bármilyen felvételi helyzetben éles és tiszta képeket készíthet. (28 mm-es széles látószög)

Csoportképek, könnyedén

Fogjon be még több embert és még nagyobb hátteret a képbe - a 28 mm-es széles látószög funkcióval (35 mm-es egyenérték) ez könnyedén megoldható. Ez különösen akkor praktikus, ha kis helyiségben szeretne csoportképet készíteni. Még akkor is mindenki elfér a képen, ha közelről veszi őket, ráadásul így még a legkisebb neszt is rögzítheti a kamera beépített mikrofonjával. (35 mm-es egyenérték)

Ragyogó minőségű videók és fényképek

A speciális BSI érzékelő fényes és sötét környezetben egyaránt ragyogó minőségű képeket készít. Így a körülményektől függetlenül gyönyörű, alacsony torzítási szintű felvételeket készíthet bármilyen helyzetben, ideértve a beltéri és éjszakai fényképezést is.

Lenyűgöző felvételek, saját erőből

Számos szűrőeffektus - például a miniatűr hatás, a 8 mm-es film, a némafilm és a timelapse felvétel - segíti Önt abban, hogy lenyűgöző felvételeket készíthessen, amelyek hűen tükrözik kreatív elképzeléseit.

Állókép felbontás 2,51 MP
Állókép formátum JPEG
Állókép formátum JPEG/JPG
Bluetooth Nem
Egyéb FullHD
Kijelző méret 2,7 "
Magyar menű Nem
Memória típusa SD/SDHC
Memória típusa SDXC
Méretek 59x53x116mm
Mozgókép felbontás FULL HD
Mozgókép formátum AVCHD, MP4
Mozgókép formátum MP4, AVCHD
Optikai zoom 50 x
Tömeg 211 g
Vízálló tokkal Nem
WI-FI Nem
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar