bal számítógép
notebook

Panasonic HC-V380EP-K Black

Panasonic
PanasonicPanasonicPanasonicPanasonic
Cikkszám 93714  
Gyártói cikkszám HC-V380EP-K  
Típus HC-V380EP-K Black
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 5025232836840
Ár 123 266 Ft.
Súly 0.710 kg.  
Kategória Videokamera  
Csoport  
Gyártó Panasonic  
Weboldal Panasonic  
LCD3", JPEG, 2,51MP, MP4, AVCHD, FULL HD, SDXC, 60x62x129mm

A felvétel és megtekintés hamisítatlan élvezete

Amellett, hogy ezzel a Full HD Panasonic HC-V380 kamerával a rögzítés sokkal könnyedebb, a végeredmény is elmosódásmentes. A vezeték nélküli többkamerás funkcióval egyidejűleg több nézőpontból is rögzíthet képet, így egyéni felvételeket készíthet. A dőlést korrigáló funkció és az 5 tengelyes remegésérzékelő funkció gondoskodik a folyamatosan stabil és tiszta képről.

Dinamikusabb és erősebb érzelmi töltésű emlékek

Könnyedén készíthet felvételeket olyan távoli témákról, amelyek a hagyományos zoom funkciók használatához túl messze vannak - mindez a 90x intelligens zoomnak köszönhető. A Panasonic HC-V380 kameráva az 50x optikai zoom használatával ráközelíthet a témára, és így dinamikusabb, erősebb érzelmi töltésű hatást érhet el a saját készítésű felvételén.

Dőléskorrigálás - bármikor

Minden figyelmét a megfelelő téma kiválasztásának szentelheti, a dőléskorrigáló funkció automatikusan észleli és korrigálja a kép dőlését. A beállítás a felvételi körülményektől függően három fokozatban állítható (KI, normál, erős).

Tiszta, elmosódásmentes felvételek

A HYBRID O.I.S.+ az öt tengely mentén végzett korrekcióval teljesen kiküszöböli a nem kívánt rázkódás okozta elmosódást - akár széles látószögű, akár erős nagyítású felvételt készít. Így szinte bármilyen felvételi helyzetben éles és tiszta képeket készíthet. (28 mm-es széles látószög)

Csoportképek, könnyedén

Fogjon be még több embert és még nagyobb hátteret a képbe - a 28 mm-es széles látószög funkcióval (35 mm-es egyenérték) ez könnyedén megoldható. Ez különösen akkor praktikus, ha kis helyiségben szeretne csoportképet készíteni. Még akkor is mindenki elfér a képen, ha közelről veszi őket, ráadásul így még a legkisebb neszt is rögzítheti a kamera beépített mikrofonjával. (35 mm-es egyenérték)

Tegye még hangulatosabbá a felvételeit

Élvezze ezt az újfajta felvételi módot, amellyel még intenzívebbé teheti a felvételei hangulatát. Wi-Fi használatával akár három okostelefont is összekapcsolhat, és ezek közül akár kettőt is használhat kisképes rögzítéshez. Ezek a kisablakok kicserélhetőek, és még a helyzetük is változtatható. Így több szögből és nézőpontból is készíthet felvételt, és intenzívebb érzelmi hatást érhet el.

Állókép felbontás 2,51 MP
Állókép felbontás 50 MP
Állókép formátum JPEG
Állókép formátum JPEG/JPG
Bluetooth Nem
Egyéb FullHD, Wi-Fi
Kijelző méret 3 "
Magyar menű Nem
Memória típusa SD/SDHC
Memória típusa SDXC
Méretek 60x62x129mm
Mozgókép felbontás FULL HD
Mozgókép felbontás Nem
Mozgókép formátum AVCHD, MP4
Mozgókép formátum MP4, AVCHD
Optikai zoom 50 x
Tömeg 252 g
WI-FI Igen
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar