bal számítógép
notebook

PocketBook Touch Lux 5 6" E-book olvasó 8GB Black

PocketBook
PocketBookPocketBookPocketBook
Cikkszám 155730  
Gyártói cikkszám PB628-P-WW  
Típus Touch Lux 5 6" E-book olvasó 8GB Black
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 7640152095894
Ár 53 072 Ft.
Súly 0.300 kg.  
Kategória E-book  
Csoport  
Gyártó PocketBook  
Weboldal PocketBook  
8 GB, 6", Csatolófelület: USB 2.0/WiFi, Háttérvilágítással, 108x162x8mm

PocketBook Color – az e-olvasás következő szintje, immár színesben

A PocketBook Color az ePaper E Ink Print Color technológia révén az e-olvasás teljesen új szintjét hozza el, amelynek hála az ábrákat tartalmazó gyermekkönyvek és a képregények lenyűgözőbbé, az oktató- és szakirodalom pedig sokkal tájékoztatóbbá válik. A készülék továbbá támogatja a Bluetooth adatátvitelt és a hangfájlokat.

Színek az E Ink kijelzőn

Az új E Ink Kaleido™ kijelző 4096 szín megjelenítésére képes, miközben megőrzi az E Ink technológia egyedi tulajdonságait. Fekete-fehér módban a kijelző HD felbontást és 300 dpi részletességet kínál, amely megfelelő kontrasztarányt biztosít az e-lapok olvasásához. Az E Ink Kaleido™ kijelző az aktív elülső megvilágítással segíti elő az optimális kényelmet és teljesítményt. Ezen felül a felhasználók az adott könyvhöz szabhatják a színbeállításokat, módosítva a kontraszt, fényerő, gammakorrekció és színtelítettség értékeket.

Bluetooth és hangfájlok – mindent a hangoskönyvek támogatásáért

A PocketBook Color támogatja a 6 legnépszerűbb hangformátumot, ami nagyszerű hír a hangoskönyvek és a zenehallgatás kedvelői számára. A Bluetooth támogatásnak köszönhetően pedig vezeték nélküli fejhallgatókat csatlakoztathat a készülékhez vagy hangoskönyveket hallgathat autója hangrendszerén keresztül. Egy másik hasznos funkció a szövegfelolvasó, amely 16 nyelvet ismerve képes felolvasni a szövegfájlokat.

Az olvasás öröme az út közben

Kompakt (161,3 × 108 × 8 mm) és könnyű (mindössze 160 g) kialakításának köszönhetően az e-olvasó ideális mindazok számára, akiknek elképzelhetetlenek a mindennapok olvasás nélkül. A készülék méreteiből adódóan mindig kéznél lehet, bárhová is tart: a PocketBook Color könnyedén elfér egy iskolai hátizsákban, női táskában vagy akár a kabátzsebében! Az elülső megvilágítás a fényviszonyoktól függetlenül, bármilyen körülmények között lehetővé teszi az olvasást, legyen szó tömegközlekedési eszközről, kávézóról, de akár sátorról, közvetlenül elalvás előtt. Az e-olvasó kényelmesen tartható egy kézben is, a lapozgatáshoz pedig használhatja az érintőképernyőt vagy az elülső panel gombjait.

Hozza létre saját könyvtárát!

A PocketBook Color kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a 29 támogatott formátum is: 19 könyv-, 6 hang- és 4 grafikus formátum kezelésre képes. A készülék az egyik piacvezető a támogatott formátumok számát illetően, a felhasználók pedig konvertálás nélkül megtekinthetik a letöltött tartalmakat. Ennek, illetve a 16 GB-os belső tárhelynek és az akár 32 GB-os memóriakártyákat támogató foglalatnak hála az e-olvasó valóban óriási elektronikus könyvtár létrehozását teszi lehetővé.

Teljesítmény és energiahatékonyság

Az e-olvasó erős, kétmagos processzorral rendelkezik, amelynek révén bármilyen feladat gyorsan végrehajtható: fájlok gyors megnyitása, gördülékeny lapozás, azonnali szinkronizálás felhőalapú szolgáltatásokkal stb. A nagy teljesítményű, 1900 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően pedig a készülék akár egy hónapig használható feltöltés nélkül. Egy másik hasznos funkció a takarószenzor, amely automatikusan alvó állapotba kapcsolja a készüléket, amint rácsukja a tokot.

Egyedi szín és stílusos forma

A PocketBook Color rendkívüli eleganciával büszkélkedhet: az átgondolt formaterv igazán különlegessé teszi a készüléket. Az egyedi Moonlight Silver szín pedig tökéletes összhangban van az e-olvasó könnyed és kifinomult kialakításával.


Belső memória mérete 8 GB
Csatolófelület USB 2.0/WiFi
Háttérvilágítás Igen
Kijelző mérete 6 "
Méret 108x162x8 mm
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar