bal számítógép
notebook

QNAP NAS TS-431KX-2G (2GB) (4HDD)

QNAP
QNAPQNAPQNAPQNAPQNAP
Cikkszám 166046  
Gyártói cikkszám TS-431KX-2G  
Típus NAS TS-431KX-2G (2GB) (4HDD)
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 239 846 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Hálózati tárolóegység (NAS)  
Csoport  
Gyártó QNAP  
Weboldal QNAP  
3,5", SATA, 4xHDD, 2xGLAN, 3xUSB 3.0

A négymagos TS-431KX négy meghajtórekeszt biztosít a nagy kapacitású tároláshoz és a memória bővíthető akár 8 GB RAM-ig. A beépített 10 GbE SFP+ porttal a TS-431KX nagy sávszélességet biztosít az intenzív adatátvitelhez. A QNAP 10GbE switch-csel együtt pedig egy költséghatékony, nagy sebességű 10GbE hálózati környezetet hozhatsz létre. A TS-431KX átfogó helyi, helyszíni és felhő alapú biztonsági mentést biztosít, valamint támogatja a pillanatkép technológiát a katasztrófa utáni gyors helyreállítás érdekében. Rendszerösszeomlás vagy véletlen fájltörlés esetén a rendszert pillanatok alatt visszaállítod a normál állapotába. A TS-431KX zárható lemeztálcákkal rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a meghajtókat ne lehessen véletlenül eltávolítani és ne essenek ki, ezzel védelmet kínálva az adatvesztés ellen.

Az egyportos 10 GbE-kapcsolat növeli az átviteli sebességet az intenzív adatátvitel során és lerövidíti a biztonsági mentési időt.

A HBS (Hybrid Backup Sync) szolgáltatással biztonsági másolatot készíthetsz és szinkronizálhatod adatait más NAS-okkal, szerverekkel és felhőalapú tárolókkal az átfogó biztonsági mentés és katasztrófa utáni helyreállítás érdekében.

A pillanatképek rögzítik a rendszer állapotát és adatait, lehetővé téve a fájlok és adatok védelmét a véletlen törlés, valamint a rosszindulatú programok támadásai ellen.

Támogatja az LXC és a Docker® tárolókat az alkalmazás-szolgáltatások gyors telepítéséhez több platformokon keresztül, beleértve a felhőt, a szervereket és a számítógépeket.

A hot-swap kialakítás lehetővé teszi a merevlemezek eltávolítását a NAS kikapcsolása nélkül, így folyamatos működést képes biztosítani.

Támogatja a VJBOD (virtuális JBOD) technológiát egy másik QNAP NAS-sal történő tárhelybővítéshez.

Csatolófelület SATA
GigaLan 2 db
HDD 3,5"
HDD-k száma 4
HDD-k száma 4 db
HDMI Nem
USB 3.0 3 db
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar