bal számítógép
notebook

Quazar Space Display 12000mAh PowerBank Black

Quazar
QuazarQuazar
Cikkszám 137781  
Gyártói cikkszám QZR-PBSD-BL  
Típus Space Display 12000mAh PowerBank Black
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 10 533 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Powerbank  
Csoport  
Gyártó Quazar  
Weboldal Quazar  
12000mAh

Space Display Powerbank

Letisztult, magasfényű powerbank, 12.000 mAh kapacitású Li-polimer akkumulátorokkal és dual USB porttal. Ez a nagy kapacitású eszköz, iPhone tulajdonosok számára is ideális, mivel lighting bemeneti csatlkozója is van, tehát nem kell microUSB kábel a töltéséhez, az iPhone eredeti káblével is megoldható.

A Quazar Space Display powerbank bárhol, bármikor képes tölteni okoskészülékeidetA nagy kapacitású powerbank akár egymás után többször is képes feltölteni telefonodatA nagy méretű digitális kijelzőn mindig láthatod mennyi energia van még a powerbankbenEgyszerre több készüléket is tölthetsz vele a DUAL USB-nek köszönhetően

KARCSÚ FORMA KOMOLY ERŐFORRÁSSAL PÁROSÍTVA

A Quazar vezeték nélküli töltője könnyű és karcsú formájával, magas fényű felületével nem csak igényes megjelenésű, de kis helyen, akár zsebben is elfér, hisz nem nagyobb egy okostelefonnál.

De senkit ne tévesszen meg a karcsú kivitel! Ez az eszköz komoly erőforrásokkal rendelkezik az elegáns burkolat alatt. A 12.000 mAh kapacitásról 2db Li-polimer akkumulátor gondoskodik, ráadásul a Space Display új generációs 2,1A-es USB kimenetet kapott, ami lehetőséget biztosít a nagy energiafelvételű táblagépek töltésére is.

TERMÉKJELLEMZŐK

12.000 mAh kapacitású powerbankKönnyű, karcsú kivitel, prémium anyaghasználat2db USB port + nagy méretű digitális töltöttség kijelző2,1A kimenet, nagy energiafelvételű tabletekhez is ideális

MEGBÍZHATÓ ENERGIAFORRÁS

Ha nálad van a Space Display, akkor biztos lehetsz benne, hogy egész napra elegendő energiát viszel magaddal, rögzíteni tudsz minden emlékezetes pillanatot és folyamatosan elérhető lehetsz.

12.000 mAh-es, prémium hatékonyságú akkumulátorának köszönhetően egy töltéssel akár egymás után több készüléket is feltölthetsz. Sőt akár egyszerre két készülék töltésére is alklamas a dualUSB portoknak köszönhetően.

Minden Quazar power banket A+ kategóriájú akkumulátorokkal és alacsony veszteségi hányaddal üzemelő alaplapokkal szerelünk, így a hatékonyságuk 70-80% közötti, amely ma a legjobbnak számít a piacon. A powerbankek a 4-5. teljes feltöltés után érik el a kapacitásuk maximumát, azaz innentől dolgoznak a teljes kapacitásukon, a legnagyobb teljesítményükön.

MI VAN A DOBOZBAN?

1db Space Display Powerbank1db USB/microUSB kábel (a powerbank hálózati töltéséhez szükséges, de lighting kábellel is használható)1db magyar nyelvű használati utasítás.

Space Display Powerbank termékadatok:

  • Méret: 160 x 75 x 16 mm

  • Alapanyag: Plasztik

  • Portok: Dual USB Port / Micro USB input / Lightning

  • Output: 5V 1A, 5V 2.1A, Dual USB Port

  • Tartozékok: USB kábel / Magyar nyelvű használati utasítás

  • Funkciók: Powerbank

  • Védelem: Túltöltés elleni védelem / Rövidzárlat elleni védelem / Túlfeszültség elleni védelem

  • Akkumulátor: Li ion Polymer (2db)

  • Kapacitás: 12.000 mAh

Kapacitás 12000 mAh
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar