bal számítógép
notebook

Revo SuperConnect (Wifi/FM/DAB/Bluetooth zenelejátszó) Brown

Revo
Cikkszám 65709  
Gyártói cikkszám REVOSUPERC  
Típus SuperConnect (Wifi/FM/DAB/Bluetooth zenelejátszó) Brown
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 5060136411427
Ár 192 814 Ft.
Súly 4.300 kg.  
Kategória Multimédia  
Csoport  
Gyártó Revo  
Weboldal Revo  
Leírás:

A kiváló hangú PiXiS IR internetrádió és hálózati (wifi) zenelejátszó FM és DAB/DAB+ rádióvevővel bővített utóda. Professzionális fém készülékház basszreflex nyílással a hátlapon, 3,5"-es színes érintőképernyő elől. D-osztályú digitális erősítő belül 3 watt teljesítménnyel, sztereó fülhallgatókimenettel. Ébresztőóra funkció két időponttal, sleep és szundikálás funkciók.

A REVO PiXiS IR-rel hallgathatunk internetes rádiót, hagyományos FM-rádiót és digitális DAB/DAB+ rádióadókat is. Wifi kapcsolatán keresztül nem csak az internethez, de természetesen saját otthoni hálózatunkhoz is hozzá tudunk férni, így az azokon található (pl. egy Synology NAS-on vagy számítógépünkön futó) DLNA-szerverekről saját zenéinket is élvezhetjük.

A PiXiS RS tökéletesen megmunkált fém készülékházzal rendelkezik, a tetején perforált rács alatt búvik meg a kiváló minőségű egyetlen hangszórója, melyet D-osztályú digitális erősítője hajt meg. Ha sztereóban szeretnénk élvezni a zenét, a hátlapi 3,5 mm-es fülhallgató-kimenet használható erre a célra – fül-, fejhallgató, vagy akár aktív hangfalak, erősítő segítségével.

Mint (wifi) zenelejátszó, a PiXiS RS UPnP/DLNA-szervereket képes felfedezni a hálózatunkon. Ha Windows-os számítógépünkön tárolt zenéinket szeretnénk elérni, a Windows Media Player 11 (vagy újabb) alkalmazás médiaszerver funkciója kiválóan kiszolgálja a REVO-t, de választhatunk egyéb ingyenes programok közül is, melyek Mac OS Xés Linux alatt is futtathatóak (pl. Serviio, XMBC, MediaTomb, PS3MediaServer, TVMOBiLi, PLEX). Ha Synology NAS-ról játszanánk le, a NAS gyári Médiaszerver alkalmazása is hibátlanul együttműködik a REVO-kkal. Zene lejátszása közben akár a lemezborító grafikája is megjelenhet a színes kijelzőn. Ha Synology-ról játszunk le a REVO-val, a NAS médiaszervere szinte bármilyen formátumot MP3-ra vagy veszteségmentes WAV-ra tud átkódolni, így még olyan fájlokat is hallgathatunk, amelyeket a lejátszó egyébként nem támogat.

A zenei fájlformátumok közül számos népszerűbb natív módon lejátszható: MP3, WMA, WAV, Real Audio, AAC, FLAC. A hangzást a magas és a mély hangok független kiemelésével/csillapításával változtathatjuk meg az Equaliser menüben.

Mint valamennyi REVO, a PiXiS RS is regisztrálható – egyedi kódjával – a Frontier Silicon portálon. Ekkor saját internetes rádiókat is hozzáadhatunk a lejátszónkhoz (ha az oldal által összegyűjtött, folyamatosan frissülő több, mint 16 ezer nemzetközi és több, mint 130 magyar rádió között nem találnánk meg valami kedvencet), és több REVO lejátszó használata esetén automatikusan minden készülékünkön megjelenik a bármely lejátszón definiált kedvencek listája.

Ha zenére szeretnénk ébredni, vagy zene mellett elaludni, a REVO ebben is remek partner. Beállítható, hogy mennyi idő múlva kapcsoljon ki (15/30/45/60 perc) , és két ébresztési időpontot is meg tud jegyezni. Ébredhetünk a kikapcsoláskor utoljára játszott internetrádióra, FM/DAB/DAB+ adóra vagy normál csengőhangra. Beállítható egyszeri és naponta (mindig/hétköznap/hétvégén) ismétlődő ébresztési időpont, összesen kettő. Attól nem kell tartanunk, hogy reggel nem pontosan ébredünk, mivel az internetről is képes szinkronizálni az időt és a dátumot a készülék, így mindig tökéletesen pontos marad. Ébresztés közben kérhetünk egy kis „haladékot” a REVO-tól, a Snooze gomb megérintésével az előre beállított időtartam – szundikálás – után megismétlődik a ébresztő.

Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar