bal számítógép
notebook

Smanos W100 WiFi/PSTN riasztórendszer + IP6 HD WiFi kamerarendszer készlet

Smanos
Cikkszám 90929  
Gyártói cikkszám W100/IP6  
Típus W100 WiFi/PSTN riasztórendszer + IP6 HD WiFi kamerarendszer készlet
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 8718868403346
Ár 19 418 Ft.
Súly 1.62 kg.  
Kategória Smart Home  
Csoport  
Gyártó Smanos  
Weboldal Smanos  
W100 WiFi/PSTN riasztórendszer + IP6 HD WiFi kamerarendszer készlet
Állítsd össze a saját biztonsági rendszered! 

Csatlakoztasd az W020-as riasztó rendszert a hálózathoz WiFi-n, adj hozzá okostelefonod segítségével maximum 30  különböző vezetéknélküli kiegészítőt és állítsd össze saját biztonsági rendszered.  A Smanos W020 így ideális otthonod, kisebb irodák és üzletek hatékony védelmére. 

Biztonság álruhában
A Smanos W020-as biztonsági központ modern, művészien kidolgozott, díjnyertes dizájnnal készült. Egyszerűen elegáns, így jól illeszkedik szinte bármilyen belső stílushoz. Diszkrét módon őrködik a háttérben, és ezzel egyszerűen megfizethetetlen biztonságot nyújt.

Pontos és egyszerű működés
A Smanos a Plug and Play elvhez hűen minden eszköz telepítését a lehető legegyszerűbbre tervezte. Egyszerűen csatlakoztassa a biztonsági központot, kapcsolja be kiegészítőket, töltse le az ingyenes Android/iOS applikációt. Az app segítségével adja  hozzá a kiegészítőket a biztonsági központokhoz. Az app segítségével pár lépésben, könnyedén hozzáadhat, eltávolíthat eszközöket vagy éppen módosíthat a rendszer beállításain, pl: sziréna hangerő, riasztási idő, ki és belépési késleltetés.

Egyszerű, mint az 1x1
Ki gondolta volna, hogy a biztonság ennyire egyszerű is lehet? A Smanossal nem kell aggódni a havidíjak, szerelési költségek miatt, ráadásul a rendszer képes együtt növekedni az igényekkel. Az ajtó/ablak érzékelőktől kezdve a vízszivárgás, a gáz és a füst riasztók is vezetéknélküliek, így öntapadós ragasztóval könnyedén, és nyomtalanul lehet őket felragasztani.

Kétszeres biztonság

Az eszköz elsősorban a vezetékes telefonvonalat használja kommunikációra. Így, ha riasztás érkezik, a rendszer automatikusan tárcsázza az előre beállított telefonszámokat. Az eszköz természetesen hálózaton is küld értesítést az IEEE 802.11b/g kompatibilis, a 2,4Ghz-es sávszélességen. Az ingyenes iOS és Android app segítségével pedig könnyen lehet további kiegészítőket adni a rendszerhez. 

Szuperbiztonságos
Akár hat telefonszám hívása is előprogramozható vészhelyzetek esetére. A W100 a 868 MHz-es vagy 915 MHz-es frekvencián kommunikál a rendszer kiegészítőivel, így a jelátviteleknél stabil és hibamentes.

Egyszerű irányítás
A rendszert egy ingyenes Android vagy iOS applikációval lehet irányítani, így bárhol is vagy a világban, mindenütt felügyelheted otthonod biztonságát. Az alkalmazás pedig éppoly esztétikus, mint a hardver.

A csomag tartalma: 
- W100 riasztóközpont
- MD2300 vezetéknélküli PIR mozgásérzékelő
- DS2300 vezetéknélküli ablak/ajtó nyitásérzékelő
- RE2300 vezetéknélküli távirányító
- IP6 HD kamera
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar