bal számítógép
notebook

Sony BDP-S3700 Asztali Blu-ray Lejátszó

Sony
Sony
Cikkszám 114657  
Gyártói cikkszám BDPS3700B.EC1  
Típus BDP-S3700 Asztali Blu-ray Lejátszó
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 4548736013568
Ár 42 622 Ft.
Súly 1.400 kg.  
Kategória DVD lejátszó  
Csoport  
Gyártó Sony  
Weboldal Sony  

Az egyszerű zeneátvitelt és böngészést nyújtó BDP-S3700 egy Wi-Fi® optimalizált Blu-ray Disc™ lejátszó, amely zökkenőmentesen játszik le online műsorokat és médiatartalmakat Full HD-ben. Fedezze fel mobiltartalmait tévéjén a képernyőtükrözéssel, és tudjon meg többet műsorairól a TV SideView segítségével – ezzel az alkalmazással távolról is vezérelheti a lejátszót mobileszközével.

 Tekintsen meg mindent Full HD-ben

Kiváló minőségű és részletgazdagságú DVD-k, Blu-ray Disc™ lemezek és streamelt tartalmak. A BDP-S3700 közel HD-minőségűre alakítja át a hagyományos felbontású DVD-filmeket, gyönyörű és lenyűgözően részletgazdag filmeket eredményezve az Ön számára.

 Életre kelnek a színek

Keltse életre a tévézés élményét a TRILUMINOS™ színek széles és élénk skálájával. Ez kizárólag a Sony-ra jellemző, és a hozzá tartozó TRILUMINOS™ tv-készülékekhez optimalizáltuk, ezáltal biztosítva, hogy a nehezen utánozható élénkvörös, tengerkék és smaragdzöld színek mind ragyogóan jelennek meg, így a tájképek és a tenger is sokkal élethűbbnek látszanak.

 A web legjava a televízión

Lépjen fel az internetre, és fedezze fel az ott rejlő tartalmakat. Éljen a legújabb filmekhez, zenékhez, catch-up tv-s szolgáltatásokhoz, és további tartalmakhoz biztosított azonnali hozzáférés lehetőségével. Pörgesse végig a kiválasztott online csatornákat, vagy töltse fel legújabb YouTube™ videóit.

 Beépített Wi-Fi® és MIMO technológia – erősebb jel.

A többantennás kialakítás és az elöl elhelyezett chip modul maximális jelerősséget biztosít, így egyenletes videoátvitelt és gyors böngészést nyújt.

 Nagy képernyőn láthatja az okostelefont

Tekintse meg és ossza meg az okostelefonján tárolt tartalmakat televízióján. A Miracast™ funkció lehetővé teszi, hogy a fotók, videók és zenék megjelenhessenek a nagy képernyőn.

 A kezelés intelligens módja

Tabletjét vagy Android, illetve iOS rendszerű okostelefonját is használhatja a Blu-ray Disc™ lejátszó vezérléséhez, a TV SideView alkalmazás segítségével pedig többet is megtudhat az éppen megtekintett műsorról.

Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar