bal számítógép
notebook

Sony HDR-CX405B Handycam Exmor Black

Sony
SonySonySony
Cikkszám 81861  
Gyártói cikkszám HDRCX405B  
Típus HDR-CX405B Handycam Exmor Black
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 4548736001114
Ár 87 758 Ft.
Súly 0.400 kg.  
Kategória Videokamera  
Csoport  
Gyártó Sony  
Weboldal Sony  
LCD2,7", JPEG, 9,2MP, MP4/H.264/AVC, FULL HD, MicroSD/MicroSDHC, 215g, 54×59,5×128mm

Optikai SteadyShot intelligens aktív móddal

A magas szintű képstabilizálás gondoskodik róla, hogy akkor se mozduljon be a kép, ha a készülék felvétel közben a használó remegő keze vagy egyéb körülmények miatt rázkódásnak van kitéve.

Akár 26,8 mm-es nagy látószögű objektív

Akár filmet, akár állóképet készít, a csúcsminőségű nagy látószögű objektív segítségével többet megragadhat a tájképekből és a benti helyszínekből, ahol nincs annyi hely, hogy hátráljon egy lépést. A megjelölt videokamerák film módban nagy látószögű konverziós objektív nélkül 26,8 mm-es képalkotást produkálnak (16:9 képaránynál).

Lenyűgöző képminőség

A nagy bitrátájú XAVC S formátumot azon videósok számára kínáljuk, akik még színvonalasabb munkát szeretnének végezni. A hihetetlen minőséget kínáló XAVC S a profi filmkészítők és műsorszórók által használt XAVC formátumból került kiépítésre, intelligens adattömörítést felhasználva a fogyasztóbarát méretű fájlok előállítása érdekében.

Highlight Movie Maker

A Highlight Movie Maker nevű sokoldalú, korszerű videoszerkesztő eszköz számos funkciót kínál, amelyekkel időt lehet megtakarítani. Jelölje ki felvételkészítés közben a legfontosabb pillanatokat, és bízza a szoftverre az átmenetek automatikus szinkronizálását a kiválasztott zeneszámmal.
   
Beépített USB-kábel

A csuklópántba beépített USB-kábel rendkívül praktikus az extragyors töltéshez és a PC-hez való csatlakoztatáshoz, PC nélküli töltéshez használjon egy kompakt AC-USB adaptert (külön megvásárolható)

Motion Shot Video

A Motion Shot Video egymásra vetítve jeleníti meg egy felvett esemény nagyon rövid (a másodperc tört részének megfelelő) időtartamonként következő képeinek sorozatát. A mozgássort így részletesen elemezheti. A lejátszás során módosíthatja az időközöket, vagy megállíthatja a felvételt, hogy rögzítsen és megosszon egy állóképet.

Exmor R CMOS-érzékelő

A nagyméretű, csúcstechnológiás érzékelő még tisztább képeket garantál, csökkenti a képzajt rossz fényviszonyok esetén, ezenkívül lehetővé teszi a finom háttérlágyítást.

BIONZ X képfeldolgozó processzor

A továbbfejlesztett BIONZ X képfeldolgozó processzor segítségével természetesebb módon élénk színű, élethű képek hozhatók létre, gyorsabb képfeldolgozással.

ZEISS objektív

A Sony és a Carl Zeiss egyaránt elkötelezett a kiemelkedő teljesítményű és formatervezésű termékek létrehozása iránt, ezért együtt fejlesztenek ki a Sony Handycam kameratípusokhoz olyan objektíveket, amelyek a létező legjobb optikát ötvözik a kiemelkedő minőségű elektronikával és érzékelőtechnológiával.

9,2 MP-es állóképrögzítés

Előfordul, hogy nem mozgóképet szeretne készíteni. Állítsa videokameráját állókép üzemmódba, és készítsen lenyűgöző, kiváló minőségű 9,2 megapixeles fényképeket épp olyan könnyedén, mint egy fényképezőgéppel.

Progresszív felvétel

A progresszív felvételi módban, 60p/50p-s Full HD felvétellel készült tiszta videók kétszer annyi képadatot tartalmaznak, mint a váltott soros módban felvett videók. A kép olyan sima, amennyire csak lehet másodpercenként 60/50 képkocka felvételével, és minden egyes képkockát egész képként rögzít a készülék. Ezáltal a progresszív módban felvett videóból kiemelt állóképek rendkívül élesek.

Kétrétegű videofelvétel

Egyszerre két videót rögzíthet - egy a lehető legjobb minőséget biztosító XAVC S vagy AVCHD formátumú felvételt és egy másikat MP4 formátumban. Így kap egy azonnal megosztható kisebb fájlt, valamint egy professzionális minőségű, nagyobb fájlt további szerkesztéshez.
   
Párhuzamos felvételi mód

A párhuzamos felvételi mód lehetővé teszi, hogy egyidejűleg készítsen HD videofelvételt és nagy felbontású állóképeket, és mindkét módon a lehető legjobb felvételekhez jusson.

Arcérzékelés

A legjobb eredmény elérése érdekében automatikusan optimalizálja az élesség, az expozíció és a szín beállítását. Egyszerűen érintse meg a kiemelt személy arcát az LCD-kijelzőn. Ez a funkció olyankor hasznos, ha egy zsúfolt eseményen szeretné kijelölni a fontos személyt. Ha a képalany kimegy a képből, a készülék akkor is megjegyzi, és amint visszatér a jelenetbe, újra előresorolja.

Intelligens automata mód

Ez a funkció automatikusan meghatározza az éppen felvett jelenet típusát, és három csoport (arc, jelenet, kamera rázkódása) beállításai alapján kiválasztja az értékek optimális kombinációját. A lehető legjobb eredményt nyújtja akár 1805 jelenettípusnál, éjszaka vagy ellenfényes jeleneteknél is. A kiválasztott beállításokat az áttekinthetőség érdekében ikonok jelzik az LCD-képernyőn.


Állókép felbontás 9,2 MP
Állókép formátum JPEG
Állókép formátum JPEG/JPG
Bluetooth Nem
Kijelző méret 2,7 "
Magyar menű Nem
Memória típusa MicroSD/MicroSDHC
Memória típusa SD/SDHC
Méretek 54×59,5×128mm
Mozgókép felbontás FULL HD
Mozgókép formátum MP4/H.264/AVC
Mozgókép formátum MPEG4-AVC/H.264 AVCHD
Optikai zoom 30 x
Tömeg 215 g
Vízálló tokkal Nem
WI-FI Nem
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar