bal számítógép
notebook

Sony HDR-CX450B Black

Sony
Cikkszám 93081  
Gyártói cikkszám HDRCX450B.CEN  
Típus HDR-CX450B Black
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 135 360 Ft.
Súly 0 kg.  
Kategória Videokamera  
Csoport  
Gyártó Sony  
Weboldal Sony  
LCD3", JPEG, 2,29MP, MP4/H.264/AVC, FULL HD, MicroSD/MicroSDHC, WI-FI, 250g, 57x59,5X128,5

Optikai SteadyShot intelligens aktív móddal

A képstabilizálás egyenletessé teszi a rögzítés alatt álló felvételeket rázkódás esetén, illetve ha remeg a felhasználó keze. Az öttengelyes intelligens aktív mód öt különböző irányban ellensúlyozza a rázkódás hatását, így még könnyed futás közben is stabil, kiváló minőségű filmek rögzítését teszi lehetővé.

Gyors AF-reagálás, a meghatározó pillanatok rögzítéséhez

A gyors, intelligens AF rendkívül nagy sebességű, pontos kontrasztészlelésű automatikus fókuszálást biztosít az objektív mozgásának minimalizálásával, az AF-tartomány előrejelzésével és az objektív meghajtójának felgyorsításával, ezáltal jobb reakcióidőt biztosít, így Ön a múló pillanatokat is könnyedén lencsevégre kaphatja.

Akár 26,8 mm-es nagy látószögű objektív

Akár videót, akár fotót készít, a csúcsminőségű nagylátószögű objektív segítségével többet megragadhat a tájképekből és a benti helyszínekből, ahol nincs annyi hely, hogy hátráljon egy lépést. A videokamerák mozi üzemmódban nagylátószögű konverziós objektív nélkül is 26,8 mm-esképalkotást produkálnak (16:9 képaránynál).

Idősűrítéses felvétel

Lehetősége van arra, hogy fotókat készítsen folyamatosan, hosszabb időtartamon keresztül, meghatározott időközönként, majd az utófeldolgozás során a fotók teljes sorozatát szerkessze, és a képsorozatot idősűrítéses filmként tekintse meg.

Highlight Movie Maker

A sokoldalú, korszerű Highlight Movie Maker videoszerkesztő eszköz számos olyan funkciót kínál, amellyel időt takaríthat meg. Jelölje ki felvételkészítés közben a legfontosabb pontokat, és bízza a videokamerára az átmenetek automatikus szinkronizálását a kiválasztott zeneszámmal.

Kétrétegű videorögzítési lehetőség

Egyszerre két videót rögzíthet - egy a lehető legjobb minőséget biztosító XAVC S vagy AVCHD formátumú felvételt és egy másikat MPformátumban. Így kap egy azonnal megosztható kisebb fájlt, valamint egy professzionális minőségű, nagyobb fájlt további szerkesztéshez.

Egyérintéses távvezérlés és egyérintéses megosztás

Az egyérintéses távvezérlés lehetőséget biztosít Önnek okostelefonjának vagy tabletjének digitális fényképezőgép képkeresőjeként vagy távvezérlőjeként történő használatához, az egyérintéses megosztás funkció által pedig átviheti fotóit és videóit készülékéről. A PlayMemories Mobile alkalmazás NFC-kompatibilis androidos okostelefonjára vagy tabletjére való telepítésével elkerülheti a bonyolult beállítási műveleteket, és egyszerűen, készülékének a fényképezőgéphez történő érintésével létrehozhatja a vezeték nélküli kapcsolatot. Most már okostelefonjáról is vezérelheti fényképezőgépét, hogy egy korábban megközelíthetetlen helyről készíthessen fényképet, vagy egyszerűen csak legyen Ön is benne a saját maga készített csoportképben. Azonnali átvitel okostelefonjára SNS megosztás által. Nincs NFC-funkció ? Nem gond! A készülékeket manuálisan is párosíthatja.

Live Streaming a USTREAM® segítségével

Bizonyos dolgokat élőben látni a legjobb, a sporteseményektől kezdve az előadásokig. Ossza meg jeleneteit úgy, ahogy azok megtörténtek - kiváló kép- és hangminőséggel.

5.1 csatornás térhatású mikrofon

Rögzítsen a jelenet hangulatát tökéletesen visszaadó kristálytiszta hangot, és élvezze a surround hangokat házimozi-rendszerén. A szintmérők segítségével az LCD panelen szemmel tarthatja az egyes csatornák szintjeit.

Saját hang levétele

Csökkentse a videokamera közelében álló felhasználó hangjának intenzitását, legyen szó akár a képek tárgyához intézett beszédről, akár az alanyok felvidításáról.

30x optikai zoom

Az átfogó tájképek rögzítéséhez ideális nagylátószögű objektívvel a kamera emellett 30x optikai zoomot és akár 60x tiszta képnagyítást tesz lehetővé a rugalmas képfeldolgozási opciókhoz.

Lenyűgöző képminőség

A nagy bitsebességű XAVC S formátumotazon videósok számára ajánljuk, akik még színvonalasabb munkát szeretnének végezni. A hihetetlen minőséget kínáló XAVC S formátumot a profi filmkészítők és műsorszórók által használt XAVC formátumból hozták létre, intelligens adattömörítést alkalmazva a felhasználóbarát fájlméret elérése érdekében.

Állókép felbontás 2,29 MP
Állókép felbontás 30 MP
Állókép formátum JPEG
Állókép formátum JPEG/JPG
Bluetooth Nem
Egyéb FullHD
Kijelző méret 3 "
Magyar menű Nem
Memória típusa MicroSD/MicroSDHC
Memória típusa SD/SDHC
Méretek 57x59,5X128,5
Mozgókép felbontás FULL HD
Mozgókép felbontás Nem
Mozgókép formátum AVCHD, MP4
Mozgókép formátum MP4/H.264/AVC
Optikai zoom 30 x
Tömeg 250 g
WI-FI Igen
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar