bal számítógép
notebook

Sony PlayStation VR (PS4)

Sony
Cikkszám 105449  
Gyártói cikkszám PS719844051  
Típus PlayStation VR (PS4)
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 107 911 Ft.
Súly 0 kg.  
Kategória Konzol kiegészítő  
Csoport  
Gyártó Sony  
Weboldal Sony  

Nézz a jövőbe


5.7” OLED képernyő
Lásd a hiper-valós 3D-s környezetben életre keltett világot egy egyedi OLED képernyőn keresztül.360 fokos látvány
Bárhogyan is fordulsz 360 fokos szögben a PS VR-ral elmerülsz egy élő, lélegző világban a sallangmentes látómező segítségével.120 képkocka per másodperc
A sima látvány és a szuper alacsony késleltetési idő együtt hozza létre a hihetetlenül magával ragadó játékvilágot

Elmerülés a hangzásban

3D audio
Fedezd fel a hangzás új dimenzióját a legmodernebb 3D-s hangzást, amely lehetővé teszi, hogy pontosan érzékeld az irányát és távolságát a feléd irányuló hangoknak jöjjenek felülről, alulról vagy minden irányból körülötted.

Beépített mikrofon

Csevegj az online barátokkal, beszéljétek meg a játéktaktikát - a beépített mikrofonnal rendelkező fülhallgató segítségével még jobban elmerülsz a virtuális világban.

Kerülj a játék közepébe

PlayStation Camera
Kettős lencsékkel és 3D mélységi érzékelőkkel a PlayStation Camera bárhol követi a headsetet, a PlayStation Move vezérlőt és DUALSHOCK 4 fénysávját bárhol is vagy, ez biztosítja, hogy mindig a VR világegyetemed középpontjában vagy.

Precíziós követés
Kilenc LED-et helyeztek a PS VR fejhallgató elülső részén, hátán és oldalain azért, hogy a PlayStation Camera követni tudjon – ez hajszálpontos pontosságot biztosít a játékvilágon belül bárhol is vagy a szobában.


Teljes irányítás

DUALSHOCK 4
The PS4 precision control you love takes on a new dimension with PS VR; every game is compatible with the DUALSHOCK 4 wireless controller, while the light bar is constantly tracked to further enhance in-game movement. Az a PS4 precíziós irányítás, amit szeretsz, felvesz egy új dimenziót a PS VR-ral ; minden játék kompatibilis a DUALSHOCK 4 vezetéknélküli vezérlővel, amíg a fénysáv állandó követésével tovább fokozva a játékbeli mozgást.

PlayStation Move mozgásvezérlő
Tedd a kezeidet a játék világába és vedd át teljesen az irányítást a VR kalandban, ezzel növelve a virtuális világban való jelenléted érzését, így fokozva a játékélményt.


360 fokos média lejátszás

Nézd meg a 360 fokos videóidat és fotóidat a PS4 média lejátszóján keresztül; csatlakoztass egy USB pendrive-ot a PS4-edhez, amit előzőleg már feltöltöttél az általad kiválasztott 360 fokos médiáiddal, amiket egy panorámafényképezőgépből nyertél. Válaszd ki a VR módot a Media Player opciók közül és kerülj a saját képeid és filmjeid középpontjába

Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar