bal számítógép
notebook

Synology NAS RS4021xs+ (16 HDD) HU

Synology
SynologySynologySynologySynologySynology
Cikkszám 182430  
Gyártói cikkszám RS4021XS+  
Típus NAS RS4021xs+ (16 HDD) HU
Garancia idő 36 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 2 822 652 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Hálózati tárolóegység (NAS)  
Csoport  
Gyártó Synology  
Weboldal Synology  
3,5" or 2,5", SATA, 16xHDD, 4xGLAN, 2x10GLAN, 2xUSB 3.2, Magyar regisztrációs kártyát tartalmazza!


RackStation® RS4021xs+
Nagyvállalati szintű NAS eszköz beépített folyamatos szolgáltatásnyújtással nagy adatforgalmú alkalmazásokhoz tervezve.

Vállalati eszközeinek védelme
A 16 lemezhelyes RS4021xs+ hatékony adatvédelmet és villámgyors működést nyújt 234 K feletti 4K véletlenszerű olvasási IOPS értékkel és 6258 MB/s szekvenciális olvasási sebességgel1. A nyolcmagos processzor, az ECC memória, a fejlett pillanatfelvétel-technológia és a beépített 10 GbE hálózati kapcsolat alapján a RS4021xs+ kiterjedt, többfelhasználós környezeteket képes kiszolgálni nagy adatforgalmú feladatok kezelése mellett.

Folyamatos szolgáltatásra tervezve
Az RS4021xs+ biztosítja a létfontosságú adatok folyamatos rendelkezésre állását, így a vállalkozások a lehető legjobb eredményt nyújthatják még katasztrófa esetén is.

Redundáns tápellátás
A két tápegység védelmet biztosít a tápegység meghibásodásával és a tápkábel véletlen kihúzásával szemben, míg a működés közben cserélhető ventilátorok a rendszer leállítása nélkül cserélhetők.

Szolgáltatások maximális rendelkezésre állása
A Synology High Availability (SHA) két azonos kialakítású egység párosításával aktív-passzív klasztert hoz létre percek alatti feladatátvétellel.

A fájlrendszer új generációja
A Btrfs fájlrendszer fejlett tárolási technológiákkal és optimalizált pillanatfelvételekkel akadályozza meg az adatvesztést, és csökkenti a karbantartási költségeket.

Üzleti igényei szerint testre szabható
Az RS4021xs+ két PCIe-bővítőhelyet tartalmaz a teljesítmény, a hálózati sebesség és a tárhely növeléséhez, így jól illeszkedik tetszőleges vállalati környezethez.

Kétszeres sávszélesség
Percek alatt több mint kétszeresére növelheti a hálózati sávszélességet a Synology 10 GbE hálózati adaptereivel.

SSD-gyorsítótár
Akár 16-szorosra növelheti az olvasási/írási IOPS értékét SSD-gyorsítótár engedélyezésével, ehhez Synology M.2 NVMe adapterkártyákat és SNV3500 típusú SSD egységeket használhat, illetve egy vagy több 2,5 hüvelykes SAT5200 SSD egységet szerelhet be.

Tárhelybővítés
Két RX1217(RP) bővítőegységgel gyorsan és egyszerűen akár 40 meghajtóig bővíthet.

Korszerű, licencet nem igénylő biztonsági mentési megoldások
Katasztrófák megfelelő kezelése
Hyper Backup
Átfogó biztonsági mentési és helyreállítási megoldás a Synology szervereken tárolt adatok védelme érdekében. Az adatok biztonsági mentését végrehajthatja helyileg, másik Synology eszközre, rsync szerverre, illetve felhőalapú tárhelyre, például Google Drive, Dropbox, S3 kompatibilis célhelyek és Synology C2. A deduplikáció4, az integritás-ellenőrzés és a növekményes adatátviteli technológia csökkenti a felhasznált sávszélességet és tárhelyet.
Snapshot Replication
Egyszerűen ütemezheti a megosztott mappák és az iSCSI LUN-ok rugalmas, adott időpontra vonatkozó biztonsági mentését akár 5 perces RPO értékkel, és a helyreállítás másodpercek alatt végrehajtható. Replikálást és feladatátadást állíthat be a Synology más tárolórendszereire a gyors RTO és a minimális szolgáltatásleállás érdekében.

végrehajthatja helyileg, másik Synology eszközre, rsync szerverre, illetve felhőalapú tárhelyre, például Google Drive, Dropbox, S3 kompatibilis célhelyek és Synology C2. A deduplikáció4, az integritás-ellenőrzés és a növekményes adatátviteli technológia csökkenti a felhasznált sávszélességet és tárhelyet. További tudnivalók

Snapshot Replication
Egyszerűen ütemezheti a megosztott mappák és az iSCSI LUN-ok rugalmas, adott időpontra vonatkozó biztonsági mentését akár 5 perces RPO értékkel, és a helyreállítás másodpercek alatt végrehajtható. Replikálást és feladatátadást állíthat be a Synology más tárolórendszereire a gyors RTO és a minimális szolgáltatásleállás érdekében. További tudnivalók

Katasztrófák megfelelő kezelése
Active Backup Suite
Lehetővé teszi a rendszergazdáknak a teljes informatikai infrastruktúra biztonsági mentését NAS eszközükre, beleértve a Windows és Linux munkaállomásokat és szervereket, a fájlszervereket, a VMware és Hyper-V virtuális gépeket, valamint a Microsoft 365- és Google Workspace-fiókokat. A biztonsági mentések a deduplikáció, a verziókezelés és az optimalizálások előnyeit hasznosítják a felhasznált sávszélesség és tárhely csökkentéséhez.

Tárhely virtualizációhoz
A Synology iSCSI-tárhely támogatja a népszerű virtualizációs megoldásokat, így hatékonyan dolgozhat ezzel az egyszerűen kezelhető felülettel. A VMware vSphere 6.5 és a VAAI integrációja segít a tárolási műveletek tehermentesítésében. A Windows Offloaded Data Transfer (ODX) funkció felgyorsítja az adatátvitelt. Az OpenStack Cinder támogatása révén Synology NAS eszközét blokkalapú tárolási összetevővé alakíthatja. Emellett a Synology Storage Console még több egyszerűsített tárolás-előkészítési és -felügyeleti beállítást tesz lehetővé VMware és Windows környezetben.

Minden szükséges funkciót tartalmazó videomegfigyelési megoldás
A Synology Surveillance Station funkciókban gazdag Network Video Recorder megoldássá alakítja az RS4021xs+ eszközt. Az akár 90 IP-kamera5 és a videoelemzés (például mozgásérzékelés, rövid tartózkodási zóna, idegen tárgy észlelése és rendellenességek észlelése) támogatása alapján a rendszer megfelel a videomegfigyelés leggyakoribb eseteinek.

Biztonságos és titkos
Az AES-256 titkosítás védelmet biztosít a helyileg tárolt felvételek számára.

Hozzáférés bárhonnan, bármikor
A felvételekhez és az élő streamekhez bármikor hozzáférhet webböngésző, asztali kliens vagy a DS cam mobilalkalmazás használatával.

Valós idejű riasztások
E-mail-, SMS- vagy push-értesítések figyelmeztetik a felhasználót a gyanús eseményeknél vagy az előre beállított feltételek teljesülésekor.

Synology meghajtókkal működik a legjobban
Az intenzív, folyamatos munkaterhelések kezelésére kifejlesztett Synology meghajtók egyenletesen kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.

A Synology DiskStation Manager rendszerrel
Asztali gép biztonsági mentése
Egyszerű biztonsági mentési megoldás minden Mac számítógéphez, PC-hez és mobileszközhöz.

DSM felhasználói felület
Díjnyertes operációs rendszer intuitív felhasználói felülettel és hasznos funkciókkal.

Snapshot Replication
Ütemezhető, azonnali adatvédelem a megosztott mappákhoz és az iSCSI LUN-okhoz a katasztrófák megelőzése érdekében.

Synology Drive
Több eszközről bárhonnan és bármikor azonnal hozzáférhet a NAS eszközén tárolt fájlokhoz.

Fájlszerver/fájlkezelés
Hatékony beépített fájlkezelési és -megosztási szolgáltatások.

Biztonság
Az átfogó, beépített biztonsági eszközökkel védheti adatait és eszközeit a fenyegetésekkel szemben.

10GigaLan 2 db
Csatolófelület SATA
Egyéb Magyar regisztrációs kártyát tartalmazza!
GigaLan 4 db
HDD 3,5" or 2,5"
HDD-k száma 16
HDD-k száma 16 db
HDMI Nem
Regisztrációs kártya Magyar regisztrációs kártyát tartalmazza!
USB 3.2 2 db
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar