bal számítógép
notebook

Targus Multimedia Presentation Remote Red Laser Black/Grey

Targus
TargusTargusTargusTargusTargus
Cikkszám 56900  
Gyártói cikkszám AMP09EU  
Típus Multimedia Presentation Remote Red Laser Black/Grey
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 5051794002782
Ár 20 620 Ft.
Súly 0.150 kg.  
Kategória Presenter  
Csoport  
Gyártó Targus  
Weboldal Targus  

Ne bajlódjon vezetékekkel; jelenjen meg, mint egy profi, és távolról irányíthatja számítógépét, egyetlen eszközzel a Targus Multimedia használatával.

A távirányító 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiájának köszönhetően akár 15 méterről is elérheti a programokat, elindíthatja a böngészőt, beállíthatja a hangerőt, és zenét és videókat játszhat le. A Targus Multimedia lehetővé teszi, hogy a Microsoft PowerPoint vagy az Apple Keynote prezentációra koncentráljon, anélkül, hogy aggódnia kellene a hibák miatt a szabadalmaztatott KeyLock Technology lezárja a nem alapvető gombokat, vagyis nem tudja véletlenül megnyomni őket . Sétáljon, és vezesse a prezentációt a saját tempójában.

A presenter a megvilágított gombjaival gyenge fényviszonyok között használható. A könnyen kezelhető kurzorvezérlők lehetővé teszik a számítógép elérését, és a prezentáció gördülékeny és hatékony irányítását.

A mini USB-vevő könnyen tárolható a távvezérlő belsejében, ha nincs használatban a nagyobb kényelem érdekében, így nem fog elveszni vagy megsérülni. Ez a sokoldalú rendszer kompatibilis a Mac-szel, a PC-vel és a netbookokkal, és nincs szüksége speciális illesztőprogramokra vagy szoftverekre.

Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar