bal számítógép
notebook

Tenda A27 AX1800 Wi-Fi 6 Range Extender White

Tenda
TendaTendaTenda
Cikkszám 186732  
Gyártói cikkszám A27  
Típus A27 AX1800 Wi-Fi 6 Range Extender White
Garancia idő 60 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 6932849426502
Ár 28 639 Ft.
Súly 0.412 kg.  
Kategória Access Point  
Csoport  
Gyártó Tenda  
Weboldal Tenda  
Range extender, LAN:1, LAN:Gigabit, 2.4 GHz:574Mbit, 5 GHz:1201Mbit, Dual Band

Az A27 egy Wi-Fi 6 hatótávolságú bővítő, amelyet nagy házakhoz terveztek. Az 5 GHz-es, akár 1201 Mbps-ig terjedő vezeték nélküli sebességgel és a 2,4 GHz-es, akár 574 Mbps-os vezeték nélküli sebességgel jelentősen megnöveli a Wi-Fi sebességét a Wi-Fi 5 bővítőkkel összehasonlítva. Két 5 dBi-es, nagy nyereségű, kétsávos antennája nagymértékben növelheti a Wi-Fi lefedettséget. Az A27 rendelkezik a Wi-Fi+ funkcióval, amely jobban kiépíthet egy teljes otthoni mesh hálózatot a Tenda Wi-Fi routerekkel és a Wi-Fi+ funkciót is támogató mesh routerekkel. Az A27 támogatja az automatikus felugró beállítási oldalt is, és külső intelligens LED-jelzővel van felszerelve, ami nagyban javíthatja a felhasználói beállítási élményt. Ezenkívül az A27 rendelkezik egy külső gigabites ethernet porttal, amely az okostévék, PC-k, set-top box, PS4 és egyéb eszközök vezetékes csatlakozására szolgál, így rugalmasabbá teszi az A27 használatát.

Élvezze az ultragyors Wi-Fi 6 technológiát
Az A27 támogatja a legújabb Wi-Fi6 technológiát. A két sávos sebesség akár az 1775 Mbps-t is elérheti, ami 20%-kal nagyobb, mint az AX1500 sebessége, így nagymértékben javíthatja az internetezési élményt.

Felejtse el a Wi-Fi holtpontokat, erős Wi-Fi 6 technológiával
Az A27 két magas nyereségű kétsávos antennával felszerelt, amik nagymértékban javíthatják a Wi-Fi jelek erősségét és teljes egészében lefedik otthonát, így az egész házban élvezheti a gyors internetet.

Egyszerű telepítés, egy lépéssel
1. mód: Miután a mobiltelefon vagy a PC eszközét csatlakoztatta a kiterjesztett jelhez, a beállítás oldal automatikusan felugrik, így egyszerűvé téve a beállítást.
2. mód: Miután megnyomta a WPS gombot a routeren nyomja meg a kiterjesztőn is 2 percen belül ugyanazt. Ha a jelzőfény fénye állandó kék vagy sárga, azt jelenti, hogy sikeres volt a csatlakoztatás.

Inteligens LED jelzőfény
Ha létrehozta a kapcsolatot, az inteligens LED fény segít Önnek megtalálni a legmegfelelőbb helyet a jel lehető legnagyobb mértékű kiterjesztéséhez.

Nagyobb antennák, Önnek tervezve
A két antenna segítségével nagyobb egységet érhet el, és a legmegfelelőbb antenna automatikusan kiválasztásra kerül eszközéhez, így zökkenőmentes és gyors internetet biztosítva, valamint végig csatlakozva maradhat.

Gigabites port
A külső gigabites port gyorsabb kábeles csatlakoztatást tesz lehetővé set top boxoknak, okos tv-k, PC, PS4 és más eszközöknek.

Beépített Access Point mód
Egyszerűen csak dugjon be egy ethernet kábelt az eszközbe, így könnyen átváltoztatva gyors és két sávos vezetéknélküli kapcsolattá.


2.4 GHz sebesség 574 Mbit
5 GHz sebesség 1201 Mbit
Dual Band Igen
Kültéri Nem
LAN port 1
LAN sebesség Gigabit
Sebesség 1201+574 Mbit
Típus Range extender
Tri Band Nem
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar