bal számítógép
notebook

Thrustmaster eSwap X Green Color Pack

Thrustmaster
Cikkszám 165711  
Gyártói cikkszám 4460186  
Típus eSwap X Green Color Pack
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 3362934402815
Ár 24 545 Ft.
Súly 0.249 kg.  
Kategória Konzol kiegészítő  
Csoport  
Gyártó Thrustmaster  
Weboldal Thrustmaster  
Kontroller készlet, Gamer

Új háttérvilágítási modulok
Az ESWAP  LED BLUE CRYSTAL PACK javítja a játékon belüli kezelést, köszönhetően az ESWAP PRO CONTROLLER-rel kompatibilis új, innovatív moduloknak. Ezt a csomagot kifejezetten azoknak a versenyeken is résztvevő játékosoknak tervezték, akik kedvenc csapatuk színét is szeretnék képviselni. Kezdje újra az új modulokkal: emelje a kényelmet a következő szintre, és élvezze a versenyszerű játékot!

Következő generációs mini stickek
A legversenyképesebb játékosokat szem előtt tartva tervezett S5CO NXG mini-gombok - amelyeket hónapokig laboratóriumiban teszteltek - – hihetetlenül megbízhatóak. A Thrustmaster játékvezérlőinek korábbi tervezéseihet képest ezek a gombok jobb fizikai ellenállást (+33%), precízebb pontosságot (+66%) biztosítanak, valamint megduplázzák a beépített mini-stickek élettartamát (+100%).

Egyedi háttérvilágítás
A két mini-stick modul és egy D-pad modul háttérvilágítással rendelkezik: mindig képviselheti kedvenc csapatja színét, a legnagyobb színvonalon.

okoldalúság
A mini-stick modulok mindegyike magas fémszárral rendelkezit egyenletes, preck, amelyek minden körülmények közötíz mozgást tesznek lehetővé. Még a mini-stick sapkák formáját is megváltoztathatja (domború vagy konkáv) ízlésének megfelelően.

Szuper-sima fogás
A versenyző játékosok imádni fogják a csomagban található ultrapuha markolatokat – amelyek szintén remekül néznek ki és kiváló a tapintásuk. A fogantyúkat a kezelhetőség teljesen új szintjét szem előtt tartva tervezték, optimális kényelmet biztosítva a hosszú játékmenetek során.

Korlátlan moduláris ökoszisztéma
Az ESWAP PRO CONTROLLER korlátlan moduláris ökoszisztémával rendelkezik, a tervezés és a teljesítmény metszéspontjában. Különféle új funkciókat tartalmazó csomagok – a különböző színek testreszabható csomagjai mellett - állnak rendelkezésre (külön megvásárolhatók), biztosítva az optimális kényelmet és a szemet gyönyörködtető megjelenést, amely illeszkedik kedvenc játékaihoz. Próbálja ki az új modul textúrákat, formákat és magasságokat: imádni fogja a különböző és egymást kiegészítő lehetőségeket.Az ESWAP T-Case hardshell hordtáska (külön is megvásárolható) teljessé teszi az ökoszisztémát, lehetővé téve a játékosok számára, hogy biztonságosan szállítsák játékvezérlőjüket és moduljaikat, bárhová is mennek (különböző helyszíneken játszhatnak, LAN-partikon vesznek részt, vagy ha költöznek).

Típus Kontroller készlet
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar