bal számítógép
notebook

Toshiba 2TB 7200rpm SATA-600 128MB MG Series MG04ACA200E

Toshiba
Toshiba
Cikkszám 118660  
Gyártói cikkszám MG04ACA200E  
Típus 2TB 7200rpm SATA-600 128MB MG Series MG04ACA200E
Garancia idő 60 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 53 310 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Winchester  
Csoport  
Gyártó Toshiba  
Weboldal Toshiba  
2TB, 7200RPM, SATA3, 128MB, 3,5 ", MG Series, Vállalati

NAGY KAPACITÁSÚ NAGYVÁLLALATI TÁROLÓESZKÖZ
Az 1–16 TB formázott kapacitásban elérhető MG Series magas kapacitásigényű nagyvállalati kiszolgálókhoz és tárolórendszerekhez tervezett merevlemez-meghajtókat kínál.

MAGASABB TELJESÍTMÉNY MAGASABB KÖVETELMÉNYEKHEZ
A nagyvállalati környezetek egyre növekvő követelményeket támasztanak, de az MG Series kiállja a próbát. A sorozat minden modellje 550 TB/év terhelhetőséget nyújt, mely átlagosan tízszer nagyobb az asztali számítógépekben használt merevlemezek terhelésénél. A meghajtók kiváló teljesítményét bármikor igénybe veheti, hiszen a nonstop működés alapjellemzője az összes modellnek.

INTEGRÁLT FORGÁSREZGÉS-ÉRZÉKELŐK
A hagyományos merevlemezek nemkívánt rezgések kibocsátásával befolyásolhatják a több beépítőhelyes rendszerek működését. Az MG Series nagy fokú megbízhatóságát az teremti meg, hogy korszerű szabályozási és érzékelési technológiákkal minimálisra csökkentik a vibrációs hatásokat. Több érzékelőjük a legkisebb behatást is észleli, a beépített forgásrezgés-érzékelők pedig ellensúlyozzák a forgásrezgések hatását, így kiküszöbölve a több beépítőhelyes tárolórendszerekben gyakran fellépő vibrációt.

KRITIKUS ADATOK BIZTONSÁGOS TÁROLÁSA
Adatai kritikus fontosságúak, és nem érdemes kockáztatnia őket. A Toshiba fejlett technológiáit kifejezetten a biztonság növeléséhez fejlesztettük nagyvállalati felhasználók számára. A Persistent Write Cache Technology biztosítja az adatai védelmét még akkor is, ha megszakad a meghajtó tápellátása a lemezre történő írás közben. Az adatokat a meghajtó egy nagyméretű Flash-alapú gyorsítótárba menti, majd a tápellátás visszaálltakor befejezi azok lemezre írását.

FEJLETT TECHNOLÓGIÁK
Az innovatív Toshiba Stable Platter Technology minimalizálja a rezgéseket a motortengely mindkét végének stabilizálásával. Ez növeli a követés pontosságát, és így az olvasási és írási műveletek teljesítményét is. Emellett a Toshiba Dynamic Cache Technology, mely egy beépített pufferkezelővel ellátott önálló gyorsítótár-algoritmus, optimalizálja a gyorsítótár-foglalások módját az olvasási és írási műveletek során, így képes kielégíteni a valós idejű felhasználás magas szintű teljesítménykövetelményeit.

NAGY TÁROLÁSI SŰRŰSÉG
Az MG08 és az MG07 héliummal töltött házú, hagyományos mágneses adatrögzítésű (CMR) merevlemez-meghajtó. Energiahatékony működésével, valamint nagy tárolási sűrűségével a teljes életciklusra vetítve gazdaságosabb megoldást nyújt a felhőszolgáltatók és a nagyvállalati tárolórendszerek szolgáltatói számára. Az MG08 és az MG07 sorozat emellett a Toshiba Group lézeres hegesztési technológiájával garantálja, hogy véletlenül se szökhessen ki a hélium a meghajtó burkolatából. Az MG08 sorozat 16 TB-os (9 lemeztányéros) kivitelben kapható, az MG07 sorozat 14 TB-os (9 lemeztányéros) és 12 TB-os (8 lemeztányéros) változatban is elérhető.

HATÉKONYABB ADATTÁROLÁS – RUGALMASAN
A nagyvállalati felhasználók rugalmasságot igényelnek – az MG Series pedig ezt szem előtt tartva 6 Gbit/s sebességű SATA és kétportos, 12 Gbit/s sebességű SAS csatolófelületet biztosít, továbbá támogatja a kívánt blokkméret kiválasztását (512e, 4Kn, 512n). Emellett a Toshiba-merevlemezek elérhetők Self Encrypting technológiával vagy Sanitize Instant Erase (SIE) technológiával is, melynek köszönhetően az adatok azonnal törölhetők, és nem kell órákat töltenie a meghajtó tartalmának felülírásával.

NAGY TELJESÍTMÉNY ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM
A Toshiba 50 éve a technológiai újítások világszerte ismert úttörője – ez a tudás biztosítja a merevlemez-meghajtóink termékcsaládjának kiváló minőségét. Nagy kapacitásra és teljesítményre tervezett meghajtóinkat azzal a biztos tudattal használhatja tárolórendszerében, hogy a Toshiba gazdag tapasztalata áll mögöttük. Az Enterprise Capacity Hard Drive - MG Series sorozat 5 év kibővített jótállással kerül forgalomba, hogy még nagyobb nyugalommal bízhassa rá adatait.

Cache: 128MB
Csatolófelület: SATA3
Felhasználási terület: Vállalati
Fordulatszám: 7200RPM
Méret: 3,5 "
Tárolókapacitás: 2TB
Termékcsalád: MG Series
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar