bal számítógép
notebook

Tracer RView S1 Wireless Rear View Camera Kit with Monitor

Tracer
TracerTracer
Cikkszám 169988  
Gyártói cikkszám TRAKAM46626  
Típus RView S1 Wireless Rear View Camera Kit with Monitor
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 20 201 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Videokamera  
Csoport  
Gyártó Tracer  
Weboldal Tracer  
LCD4,3"

Növelje biztonságát és kényelmét az autó manőverezésekor, és válasszon egy univerzális tolató kamerát, kijelzővel - Tracer RVIEW. Könnyen beszerelheti autójába, anélkül, hogy a jármű műszerfalán vagy az elektromos rendszerében komoly változások történnének. Ha a készüléket a tolató lámpához csatlakoztatja, a készülék automatikusan aktiválódni fog, ha bekapcsolja a hátrameneti fokozatot.

A 4,3 hüvelykes képernyő átmérőjű összecsukható műszerfal-monitort a visszapillantó kamerák és az RCA Cinch csatlakozókkal rendelkező egyéb eszközök számára szánják. A robusztus szalaggal felszerelt állítható rögzítés lehetővé teszi a készülék felszerelését mind a műszerfalra, mind az ablakra. A képernyő két videobemenettel rendelkezik, és lehetővé teszi a képparaméterek konfigurálását. A jel vételekor automatikusan bekapcsol.

A rendszámtábla keretbe beépített IR diódákkal rendelkező kamera kényelmes megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a készüléket a hagyományos, műanyag hátsó rendszámtábla keret helyére szerelje. Ennek köszönhetően nem kell fúrnia a lökhárítót vagy a csomagtérajtót. Mindössze annyit kell tennie, hogy a termék működőképessé váljon: vezesse a kábelt a csomagtartón. 4 infravörös dióda lehetővé teszi a tiszta áttekintést rossz fényviszonyok esetén, például éjszaka vagy alagútban.

A 2,4 GHz-es vezeték nélküli készülék lehetővé teszi a fényképezőgép és a monitor csatlakoztatását anélkül, hogy a vezetékeket az egész autón át kellene vezetnie. Az adó és a vevő egyaránt robusztus antennával van felszerelve, amely garantálja a stabil képátvitelt az egész autóban, a legkisebb zavarok nélkül. A vezeték nélküli videojel-továbbítási opció kiválasztásával tegye a Tracer RVIEW készlet telepítését a lehető legegyszerűbbé!

A készlet mind a hátramenet, mind a folyamatban lévő előnézeti módot lehetővé teszi. Az első esetben mindkét elemet csatlakoztatni kell a hátrameneti lámpákhoz, amelyek automatikusan aktiválják, amikor a hátrameneti fokozat bekapcsol. Mindkét elemet azonban csatlakoztathatja a cigaretta kimeneti nyílásához egy speciális csatlakozóval (amely nem tartozik a készletbe); így a készlet folyamatosan elküldi a képet a fényképezőgépből, azaz attól a pillanattól kezdve, amikor a cigarettagyújtó aljzatai (pilótafülke, csomagtartó) bekapcsolnak.


Bluetooth Nem
Kijelző méret 4,3 "
Vízálló tokkal Nem
WI-FI Nem
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar