bal számítógép
notebook

Tractive GPS Cat (IKATI) macska nyomkövető

Tractive
TractiveTractiveTractiveTractiveTractiveTractive
Cikkszám 148766  
Gyártói cikkszám TRKAT1  
Típus GPS Cat (IKATI) macska nyomkövető
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 9120056450749
Ár 12 433 Ft.
Súly 0.119 kg.  
Kategória GPS  
Csoport  
Gyártó Tractive  
Weboldal Tractive  

Kövesse nyomon mácskáját az expedícióján valós időben a Tractive IKATI macska nyomkövetővel. Az ingyenes Tractive GPS applikációval megtalálhatja, követheti vagy láthatja macskája pontos helyzetét közvetlenül a telefonján, vagy bármely böngészőben. Ez a macska nyomkövetőinformációt nyújt a macska aktivitásáról is, így ön tudhatja mennyit mozog macskája a nap folyamán. Tractive szolgáltatási díjat számol fel, ami fedez minden hálózati költséget, és korlátlan nyomkövetést biztosít. A macska gps nyomkövető a rugalmas gumi csattal alkalmazható majdnem minden nyakörv vastagságon. Az IKATI vízálló, könnyű és kalandos macskákra tervezett.

Ez a termék nem egy GPS macska nyakörv vagy macska nyomkövető nyakörv, hanem egy nyomkövető, amit felcsatolhat bármely macska nyakörvre!

Alacsony havidíj. A Tractive IKATI beépített SIM kártyával rendelkezik, és havidíjat számol fel, amely akár már 1208 forintért elérhető nyomkövetőnként. A nyomkövetők a több szolgáltató GSM hálózatát használják minden országban, ezért a roamingra sincs gond. Az előfizetés korlátlan nyomkövetést tesz lehetővé Önnek 24/7. Különböző előfizetési opciók elérhetőek, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbbet választhassa.

LIVE Tracking. Lássa macskája helyzetét valós időben az egyszerűen használható GPS applikáción (elérhető iOS és Android verziókban), vagy online a számítógépén. Minden kedvencét láthatja az applikációban, és megoszthatja azok helyzetét családjával és barátaival

Helyzetelőzmények & Hőtérkép. Látogassa meg újra a helyeket, ahol kedvence járt, és nézze meg a hőtérképen hol tölti a legtöbb időt.

Virtuális Kerítés. Kapjon azonnali értesítést telefonjára, amint macskája elhagyja a virtuálisan kijelölt biztonságos területet.

Aktivitásmérés. A GPS macska nyomkövető feljegyzi macskája aktivitását, és hasznos információval látja el önt, hogy segítsen macskáját egészségesen és aktívan tartani.

Globális Kapcsolat. A GPS nyomkövetőtöbb mint 150 országban működik bármiféle hatótávkorlátozás nélkül. A macska követővel távolról követheti macskáját bármilyen messziről.

Rugalmas felcsatoló, Vízálló, Könnyű és Újratölthető. A macska GPS nyomkövető strapabíró, 100% vízálló és szinte törhetetlen. 2-5 napig használható és újratöltése mindössze 2 óráig tart. A nyomkövető kevesebb mint 30g, és 4kg feletti macskáknak ajánlott.

Tractive IKATI jellemzői:

  • Havidíj: Elérhető már havi 1208 forintért macska nyomkövetőnként
  • LIVE Tracking: Indítsa el az ingyenes Tractive GPS applikációt, és határozza meg macskája helyzetét valós időben. Ha macskája túl messzire vándorol, akkor kaphat Virtuális Kerítés értesítést
  • Helyzetelőzmények & Hőtérkép: Lássa a helyeket amerre macskája járt és fedezze fel azokat a helyeket, ahol a legtöbb időt tölti
  • Aktivitásmérés: Ez a nyakörv kiegészítő feljegyzi macskája aktivitását, ésinformációval látja el önt, hogy egészségesen és aktívan tarthassa macskáját
  • Globális lefedettség: Használja a macska gps nyomkövetőt több mint 150 országban
  • Megosztás: Ossza meg kedvence nyomkövetőjét nyilvánosan, vagy családjával és barátaival

Technikai információk:

  • Ingyenes Android, iOS és webes applikáció
  • Felcsatolható különböző méretű és széllességű nyakörvre
  • A macska nyomkövetőjénektöltése 2-5 napig elegendő, és mindössze 2 óra alatt feltölthető
  • Ez a GPS macska nyakörvtartozék kevesebb mint 30g, és 4kg feletti macskáknak ajánlott

Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar