bal számítógép
notebook

TrueCam A7S GPS (with speed camera alert)

TrueCam
TrueCamTrueCam
Cikkszám 187318  
Gyártói cikkszám TRCA7S  
Típus A7S GPS (with speed camera alert)
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 8594175354454
Ár 66 064 Ft.
Súly 0.490 kg.  
Kategória Videokamera  
Csoport  
Gyártó TrueCam  
Weboldal TrueCam  
LCD2,7", JPEG, 12MP, H.264, MP4, FULL HD, MicroSD/MicroSDHC, 97g, 103x51x41mm

1296p felbontású videofelvétel, GPS és radarérzékelés, szuperkondenzátor, meggyőző videó akár éjszaka, eredeti kialakítás, WDR, cseh menü, mozgásérzékelés, automatikus bekapcsolás, G-szenzor, hurokfelvétel, Micro SD akár 64 GB-ig, háttérvilágítású gombok, gazdag kiegészítők.

Csúcsszínvonalú Full HD + új chippel


Az év termékének többszörös nyertese és több tízezer eladott darab. Az autós kamerák közötti valódi legenda most még jobb. A TrueCam A7s bizonyítottan garantálja, hogy ha bármi történik út közben, Önnek a későbbi viták esetére bizonyítékai lesznek a kezében. Az első osztályú Full HD+ felbontású videofelvétel rögzíti az összes fontos tárgyat, például a rendszámtáblákat, közlekedési táblákat, illetve az emberek arcait. A közelmúltban ezt a német autópálya-rendőrség által használt modellt továbbfejlesztettük egy olyan egy új chipsettel, amely - éjjel-nappal - napjaink legbizonyítóbb erejű videóit készíti.

Megszabadítja a fix radarok miatti bírságoktól

A beépített GPS-nekés a szakaszmérés-adatbázisnak köszönhetően Ön pontosan tudja, hol ajánlott lassítani - a kamera 36 ország több mint 40 000 radarjára képes időben hangosan figyelmeztetni. Ingyenes frissítések. A GPS-ből származó adatok azonban mindig hasznosak - később a PC-alkalmazásban ismét végigjárhatja az útvonalat és közvetlenül a videóban is megjelenítheti a sebességet. Ez elkerüli az arra vonatkozó spekulációkat, hogy nem ment-e túl gyorsan.

  

Az intelligens tartó időt takarít meg

A TrueCam A7 készülékkel elég egyszer rögzíteni a tartót, utána már elég csupán bepattintani a kamerát a helyére. Nem vár Önre semmilyen mindennapos türelemjáték a kábelek kimotozása vagy a kamera megfelelő szögeinek beállítása tekintetében. Az intelligens tartók saját táppal rendelkezik,így ha már egyszer beállította be, többé nem kell vele foglalkoznia - azonnal indulhat. Megbízható rögzítés mind a szélvédőn, mind a műszerfalon.

A super kondenzátornak köszönhetően hosszú élettartam

A szuperkondenzátornak és az akkumulátornak köszönhetően a TrueCam A7s mindkét megoldás előnyeit ötvözi. A szuperkondenzátor kiválóan alkalmazható az autós kamerákban, mivel nem zavarják a szélsőséges hőmérséklet-különbségek,és hosszú éveken át biztosított a kiváló állapota. Ugyanakkor folyamatosan csatlakoznia kell a tápra. Ezzel szemben a zseblámpa ugyan idővel gyengül, de biztosítja, hogy az ember megfoghatja a kamerát, és az autón kívül is készíthet vele felvételt. Ideális kombináció!

 

Prémium asszisztencia rendszerek

A TrueCam A7 segíti a biztonságos célba érést. Beépített LDWS, azaz Lane Departure Warning System segédrendszerrel rendelkezik ugyanis, amely jól hallhatóan figyelmeztet a nem tervezett sávelhagyás veszélyére. Ez különösen mikroalvás vagy figyelmetlenség esetén fordul elő.

          

Állókép felbontás 12 MP
Állókép formátum JPEG
Bluetooth Nem
Kijelző méret 2,7 "
Memória típusa MicroSD/MicroSDHC
Méretek 103x51x41mm
Mozgókép felbontás FULL HD
Mozgókép formátum H.264, MP4
Tömeg 97 g
Vízálló tokkal Nem
WI-FI Nem
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar