bal számítógép
notebook

TrueCam M11 GPS 4K

TrueCam
TrueCamTrueCamTrueCamTrueCamTrueCamTrueCamTrueCamTrueCamTrueCam
Cikkszám 187326  
Gyártói cikkszám TRCM11G4K  
Típus M11 GPS 4K
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 8594175356250
Ár 77 673 Ft.
Súly 0.499 kg.  
Kategória Videokamera  
Csoport  
Gyártó TrueCam  
Weboldal TrueCam  
LCD2", JPG, 8MP, H.265, MP4, 4K, MicroSDXC, WI-FI, 64g, 69x45x34mm

Autós kamera, 4K/30fps felbontás, GPS, csúcsminőségű éjszakai videó, több mint 40 ezer radart tartalmazó adatbázis, Wi-Fi és alkalmazás alapú vezérlés, mágneses tartó, láthatatlan kivitel, szuperkondenzátor, sebességmérő, kiegészítő hátsó Full HD kamera.

Mindig éles bizonyítékok 4K-ban

A TrueCam M11 megszabadítja a közutakon előforduló kiszámíthatatlan helyzetek miatti félelmeitől. Bármi is törtnénik vezetés közben, a 4K minőségű csúcsszínvonalú felvételnek köszönhetően egyértelmű bizonyítékok állnak majd a rendelkezésére. A nagy felbontás nagyszerű, mert még a kicsi és távoli objektumok is minőségromlás nélkül felnagyíthatók, így minden rendszám és közlekedési tábla olvasható marad.

Ne szponzorálja a rendőrséget bírságokkal

Ne fizessen felesleges bírságokat - a kamera időben figyelmezteti Önt, hogy ajánlatos levennie a lábát a gázpedálról. A TrueCam M11 több mint 40 ezer radarról és a piroson való áthaladást felismerő kereszteződésről tud a világ 36 országában. Folyamatosan bővítjük az adatbázisunkat, és a frissítéseket mindig ingyen kapja. A radarokra vonatkozó figyelmeztetések mellett a GPS a sebesség közvetlen megjelenítését vagy akár az útvonal megfordítását is lehetővé teszi a videóban.

Diszkrét megjelenés és villámgyors telepítés

A mágneses tartó szilárdan rögzíti a kamerát, és annak helyre kattintása, illetve a levétele csak másodpercek kérdése. A kátyús út zökkenői sem lepik meg. A kis méret lehetővé teszi a kamera visszapillantó tükör mögé rejtését, ahol az nem akadályozza a kilátást, és ahol leparkoláskor is otthagyható.

Éjszaka is maximális részletesség

A TrueCam kamerák sötétben hosszú távon megverik a piaci versenytársaikat. Az M11 esetében a nagyszerű éjszakai videót 4K felbontásúra transzponáltuk. A csúcsminőségű optikának köszönhetően több fény jut el az egyes pixelekbe, így városon kívüli sötét utakon is kiválóan látható lesz az autó környezete. Az érzékelő elbánik a szembejövő autók elvakító fényeivel is.

Kényelmes vezérlés telefonról

Egyszer összepárosítja, a helyére kattintja az autóban, és többször már hozzá sem kell nyúlnia - a beépített Wi-Fi-nek és a praktikus mobilalkalmazásnak köszönhetően a kamera a telefonjáról vezérelhető. Élvezze a minimális számú kábeltés a gyors vezeték nélküli videóátvitelt. A beállításokat egyszerűen távolról is módosíthatja.

Szuper-kondenzátornak köszönhető hosszú élettartam

Hagyományos akku helyett a TrueCam M11 szuperkondenzátort használ, amely nem bánja sem a szélsőséges hőmérséklet-ingadozásokat, sem az ütéseket. Vezetés közben az autóban teljesen biztonságos, ráadásul az akkuhoz képest többszörös az élettartama, mivel a tulajdonságai az időben nem változnak. A kondenzátorral rendelkező kamerának állandó energiaforrásra van szüksége, ami az autóban nem jelent gondot.

Hátul is szemek és egyéb kiegészítők

A csomag mindent tartalmaz, amire szüksége lehet a biztonságos vezetéséhez a TrueCam M11-gyel. A biztonsági lehetőségek azonban könnyen bővíthetők, például egy hátsó Full HD kamerával, amely őrzi mind a csomagtartóját, mind a lökhárítóját. Hasznos lehet egy polarizáló CPL-szűrő is, amely eltávolítja a műszerfal nem kívánt visszatükröződését a videóból.


Állókép felbontás 8 MP
Állókép formátum JPG
Bluetooth Nem
Kijelző méret 2 "
Memória típusa MicroSDXC
Méretek 69x45x34mm
Mozgókép felbontás 4K
Mozgókép formátum H.265, MP4
Tömeg 64 g
Vízálló tokkal Nem
WI-FI Igen
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar