bal számítógép
notebook

TrueCam M7 GPS Dual (with speed camera alert)

TrueCam
TrueCamTrueCamTrueCamTrueCamTrueCamTrueCamTrueCamTrueCam
Cikkszám 187327  
Gyártói cikkszám TRCM7GD  
Típus M7 GPS Dual (with speed camera alert)
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 8594175353761
Ár 69 487 Ft.
Súly 0.627 kg.  
Kategória Videokamera  
Csoport  
Gyártó TrueCam  
Weboldal TrueCam  
LCD2", JPG, 2MP, H.264, MOV, FULL HD, MicroSDXC, 64g, 69x45x34mm

Duális autós kamera, első Full HD, hátsó HD, mágneses tartó a lehető leggyorsabb telepítés érdekében, GPS és radar detektálás, éjszaka is bizonyító erejű felvétel, WDR, magyar nyelvű menü, parkolás üzemmód az autó nonstop védelme érdekében, G-szenzor, hurokfelvétel készítés, akár 64 GB Micro SD, automatikus bekapcsolás

TrueCam M7 GPS Dual - Elöl-hátul szemekkel

A TrueCam M7 GPS Dual-lal, azaz a legjobb mágneses autós kameránkkal minden kellemetlen közlekedési szituációt könnyebb megoldani. Az első Full HD kamera folyamatosan figyelemmel követi, hogy mi történik az autó előtt, a hátsó HD pedig a lökhárítót felügyeli. A mágneses tartónak köszönhetően a kamera helyére pattintása indulás előtt csak egy pillanat. A GPS-nek és 36 ország közúti radar adatbázisának köszönhetően könnyen elkerülheti a büntetéseket.

Hamarabb kész, mielőtt bekötné magát

A lehető leggyorsabb telepítés érdekében már a TrueCam M5 Wi-Fi esetében is használtuk a forradalmi mágneses tartót. Az M7 szintén rendelkezik vele. Készüljön fel a szuper könnyű használatra és a mágnest kiegészítő, a kamerát extrém rossz útfelület esetén is a helyén tartó ütköző nyújtotta maximális védelemre. Az új autós kamera egyúttal mágneses GPS modullal és fém objektívvel rendelkezik. Erre kattintsa rá a kiegészítő, mágneses polarizáló CPL szűrőt, amely eltávolítja a szélvédő nemkívánatos fényvisszaverődéseit.

Két kamera = dupla védelem

Az autós kamera előnyeiről a felvétel minősége dönt. A felvételnek élesnek és folyamatosnak kell lennie, hogy nagyobb sebesség esetén is biztonságosan be lehessen azonosítani az olyan kisméretű dolgokat, mint a rendszámok és az arcok. Pontosan erre képes a TrueCam M7 – ezen kívül az autó elejét és hátulját egyaránt őrzi. Az első kamera FULL HD minőségben 150° látószög mellett másodpercenként 30 képkockát készít. A hátsó kamera állítható, a felvétel HD minőségű, és a szélvédőre is rögzíthető, az autó utastere felé. Könnyen rögzítheti vele az utastérben történteket – taxisofőrök számára ideális.

24/7 biztonság

A legtöbb autós kamera nappali felvételkészítésre képes. A vízválasztót közöttük a rossz fényviszonyok jelentik. A TrueCam M7 lencséje és optikai érzékelője automatikusan igazodik a szürkülethez és a sötéthez,és baleset esetén bizonyítékként felhasználható, éles felvételt készít. Alagútból kihajtva, vagy szembejövő autóval találkozva a WDR funkció segít.

Kerülje el a büntetéseket

Szeretne megfelelő információkkal rendelkezni a világ 36 országának statikus radarjairól? A helyére pattintható mágneses GPS modullal már semmilyen sebességmérést sem áthaladást detektáló kereszteződés nem lepheti meg. Az adatbázisunkban mintegy 40 ezer helyszín szerepel,és az a lista folyamatosan bővül. A pozíció adatoknak köszönhetően a videón a saját haladási sebességét is megjelenítheti.

Méret és kilátás ideális kölcsönös aránya

Az autós kamera soha nem akadályozhatja a vezetőt a kilátásban. Egyúttal azonban jól jön, ha az elkészített felvételek egyenesen meg is tekinthetők – ezért a TrueCam M7-et kiválóan leolvasható kétcolos, nagy felbontású és széles látószögű kijelzővel szereltük fel. Ennek ellenére megőriztük a maximálisan kompakt méreteket, így a kamera nem kelti fel a járókelők figyelmét.

Mindent tud, amit egy igazi TrueCam-nek tudnia kell

A TrueCam M7 szinte mindent saját maga megold. Az automatikus felvételindítás funkciónak köszönhetően soha nem feledkezik meg a felvételrögzítésről. A memóriát nem kell manuálisan törölnie, a kamera maga eltávolítja a legrégebbi, már nem szükséges felvételeket. Ugyanígy képes a G-szenzor segítségével felismerni az ütközést, és a felvételt automatikusan blokkolni. A megtartani kívánt videofelvételek blokkolását Ön is megteheti egyetlen gombnyomással. Mi több, a készülék magyar nyelven vezérelhető.

Biztonságos megtáplálás, hosszú élettartam

Hagyományos akku helyett biztonságosabb, többszörös élettartamú kondenzátort használtunk. A kondenzátor könnyedén megbirkózik a hőmérséklet-ingadozásokkal. Ezzel egyidejűleg az idő előrehaladtával nem rosszabbodnak a tulajdonságai. Ahhoz, hogy a kamera felvételt tudjon készíteni, folyamatosan tápra kell csatlakoznia, ami azonban autós kamera esetében természetes elvárás.

Parkolóban is biztonságban

Figyelmetlen sofőr, aki parklás közben az autójának koccan? A TrueCam M7 parkolás üzemmódja ezzel kapcsolatosan is segít. A G-szenzor érzékeli az ütközést, ekkor mindkét kamera egy pillanat alatt bekapcsol, és elindítja a felvételkészítést. Elég a kamerát a tápellátáshoz csatlakoztatva hagyni, és máris rendelkezik bizonyítékokkal.

Professzionális felvételek a CPL-nek köszönhetően (opcionális kiegészítő)

Készítsen tökéletes videókat az opcionális polarizáló szűrővel. Polarizáló, mert csökkenti a fénymennyiséget és pontosan annyi napsugarat enged be, amennyire szükség van. Maga a videó jobb kontrasztot és színeket kap így. Ugyanakkor a CPL-szűrő meggátolja a műszerfal nem kívánt tükröződését a szélvédőn. Az eredmény hibátlan és részletgazdag felvétel.


Állókép felbontás 2 MP
Állókép formátum JPG
Bluetooth Nem
Kijelző méret 2 "
Memória típusa MicroSDXC
Méretek 69x45x34mm
Mozgókép felbontás FULL HD
Mozgókép formátum H.264, MOV
Tömeg 64 g
Vízálló tokkal Nem
WI-FI Nem
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar