bal számítógép
notebook

TrueCam M9 GPS 2.5K (with speed camera alert)

TrueCam
TrueCamTrueCamTrueCamTrueCamTrueCamTrueCamTrueCamTrueCamTrueCamTrueCam
Cikkszám 187328  
Gyártói cikkszám TRCM9G25K  
Típus M9 GPS 2.5K (with speed camera alert)
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 69 487 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Videokamera  
Csoport  
Gyártó TrueCam  
Weboldal TrueCam  
LCD2", JPG, 2MP, H.265, MP4, 2,5K, MicroSDXC, WI-FI, 64g, 69x45x34mm

2.5K felbontás, radarokat jelző GPS, WiFi, mágneses rögzítés, kiváló minőségű éjszakai videofelvételek, szuperkondenzátor, sebességmérő, ideális szög 150°, 2" LCD, HU menü, parkolási mód, kiegészítő hátsó Full HD kamera és CPL szűrő, kiegészítők gazdag listája.

Vezetés 2.5K felbontással

Több pixel = nagyobb biztonság. Függetlenül attól, hogy Ön hivatásos vagy kezdő gépjárművezető, a TrueCam M9 az Ön ásza minden esetben, amikor vezetés közben valami történik. A 2.5K felbontásés a másodpercenkénti 30 képkocka elegendő részletet garantál az úttesten és annak közelében. Minden rendszám és személy felismerhető,így a videót szükség esetén könnyen használhatja bizonyítékként.

Csúcsminőségű éjszakai videó

Kameránk kitűnő sötétben vezetéskor,és a csúcsszínvonalú optikának köszönhetően legyőzi a versenytársakat. A szenzor még a városon kívüli sötét úton is képes annyi fényt hasznosítani, hogy láthatóvá váljon az autó környéke. A rendszámtáblák természetesen mindig olvashatók,és a kamerát csak minimálisan vakítja el a szembejövő autók fénye.

A pénzbírságok összege a zsebében marad

Kerülje el a felesleges pénzbírságokat - a világ 36 országának több mint 40 000 radarjátés piros lámpás kereszteződését tartalmazó adatbázissal semmilyen bírság nem okoz majd kellemetlen meglepetést. Ezen kívül folyamatosan bővítjük az adatbázisunkat,és a frissítéseket mindig ingyen kapja. Ugyanakkor a GPS-nek köszönhetően a sebességet közvetlenül a videóban is megjelenítheti, vagy később ismét megteheti az útvonalat.

Diszkrét védelem a lehető legegyszerűbb telepítéssel

A TrueCam M9 keskeny profilú és szinte láthatatlan kialakítású, aminek köszönhetően egészen a szélvédő felső széléhez a tükör mögé helyezheti. Ott sehogyan nem akadályozza majd a kilátásban,és leparkolás után is otthagyhatja. A kamera mágneses tartóval történő rögzítése egyszerre villámgyorsés kényelmes - bármikor bepattintható vagy kipattintható, és menet közben fixen tart.

Vezeték nélküli vezérlés mobiltelefonról

A Wi-Fi-nek köszönhetően a TrueCam M9 kezelése rendkívül egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy összepárosítja a telefonnal,és többé már nem is kell vele foglalkozni- a finomra hangolt alkalmazás mindent tökéletesen kezel. Felejtse el a kábeleket, töltse le azonnal és vezeték nélkül a videókat, a beállításokat pedig egykettőre megváltoztathatja.

Rekord élettartam és biztonság

A TrueCam M9-et hagyományos akkumulátor helyett számos előnyt kínáló szuperkondenzátorral táplálja. Nem bánja a szélsőséges hőmérsékleti ingadozásokkal,ütközés esetén teljesen biztonságos,és mindenekelőtt többszörös élettartam jellemzi, mivel nem kopik, mint egy elem. A kondenzátorral ellátott kamerának folyamatosan csatlakoztatnia kell az áramforráshoz, ami azonban az autós kamerák esetében teljesen természetes.

Kiegészítőkkel tegye még jobbá az M9-et

A TrueCam M9 már alapból mindent kínál, amire szüksége lehet a biztonságos vezetéshez. Ennek ellenére további hasznos kiegészítők állnak rendelkezésre, amelyeknek köszönhetően még többet kínálhat. Például a Full HD felvételt készítő visszapillantó kamera a hátsó ablakon, amely fedezi a hátát, vagy a polarizáló szűrő, amely eltávolítja a felvételről a műszerfal nemkívánatos fényvisszaverődéseit.

  


Állókép felbontás 2 MP
Állókép formátum JPG
Bluetooth Nem
Kijelző méret 2 "
Memória típusa MicroSDXC
Méretek 69x45x34mm
Mozgókép felbontás 2,5K
Mozgókép formátum H.265, MP4
Tömeg 64 g
Vízálló tokkal Nem
WI-FI Igen
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar