bal számítógép
notebook

Wacom One 13,3 Pen Display digitalizáló tábla

Wacom
WacomWacomWacomWacom
Cikkszám 145908  
Gyártói cikkszám DTC133W0B  
Típus One 13,3 Pen Display digitalizáló tábla
Garancia idő 36 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 4949268622592
Ár 186 251 Ft.
Súly 2.040 kg.  
Kategória Digitalizáló  
Csoport  
Gyártó Wacom  
Weboldal Wacom  
Digitalizáló tábla

Új lehetőségek világa

A Wacom One nagyszerű élményt nyújt még akkor is, ha csak kezdő szintű a digitális alkotásban. Tökéletes választás ha új perspektívából szeretné szemlélni a világot, vagy ha csak fejleszteni szeretné eddigi tudását. A természetes hatású tollnak köszönhetően gyerekjáték lesz az irányítás a 13.3"-os kijelzőn, valamint egyszerű módon csatlakoztathatja bizonyos Androidos eszközökhöz. Ezen kívül kompatibilis a vezető tollmárkákkal is. Ismerjen meg új lehetőségeket a Wacom One segítségével.

Rajzolás

Vázoljon, rajzoljon és festessen közvetlenül a képernyőn, és élvezze a természetes felületi súrlódást minimális visszaverődés mellett. Képzeljen el egy tollat, amely szoftvert használ annak érdekében, hogy elérje a kívánt eszköz változatát legyen szó:: ecsetről, tollról, markerről, ceruzáról, krétáról vagy radírról. Az egyetlen korlát a képzelet.

Vizuális gondolkodás

A papíralakú ismerős érzés miatt a Wacom One segítségével ötleteket készíthet, elme térképeket tervezhet, rajzokat örökíthet meg, mielőtt megosztaná azokat barátaival és kollégáival.

Fotó és videó szerkesztés

Kápráztassa el a közösségi média rajongóit és követőit egyaránt. A pontos Wacom One toll és a majdnem A4 / Betű méretű vászonon kényelmesen személyre szabhatja képeit vagy videóit, javítva ezzel a szerkesztési képességeit a folyamat során.

Feliratozása

A könnyű, akkumulátor nélküli, ergonómikus kialakítású tollnak köszönhetően dokumentum részeket emelhet ki vagy írhat alá, jegyzeteket készíthet pont úgy mint a hagyományos tollal a papíron.

Fedezze fel a Wacom One-t

Pont olyan érzés, mint a hagyományos toll és papír. Varázslatosan működik. Rajzolhat, szerkesztheti a fényképeket és videókat, vagy előkészítheti az brainstormingot annyira ismerős módon mintha csak átlagós módszerekkel csinálná.

Épp olyan, mint egy átlagos toll

Az akkumulátor nélküli kialakításnak köszönhetően pontosan olyan érzés a kézben tartani mint egy hagyományos tollat. És annyira pontos, hogy pont az látszódik amit éppen csinál.

Papírszerű vászon

A természetes felületi súrlódással és a minimális visszaverődéssel azt az érzetet kelti, hogy papírra rajzol vagy ír, nem pedig üvegre.

Hely a játékhoz

Lássa ahogy fantáziája életre kel, színesben, egy olyan képernyőn, amely majdnem A4 / betű méretű.

A teljes Wacom One kép

A Wacom One-nál nem csak egy kreatív tollmegjelenítést érhet el. Rendelkezik mindennel amire szükség van a nagyszerű indításhoz. A mellékelt bónuszcsomag készen áll és csak önre vár.

Vegye fel a tollat

Szeretni fogja a mellékelt Wacom One tollat. De a toll nagyon személyes dolog. Számos legnépszerűbb márka készített olyan tollakat, amelyek kompatibilisek a Wacom One-val, tehát biztos, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.

Csatlakozzon egyszerűen

A Wacom One nem válogatós az operációs rendszerekkel kapcsolatban. Csatlakozzon probléma nélkül Mac-en vagy a PC-n, valamint bizonyos Android-tabletteken vagy okostelefonokon.

Bővítse ki látókörét

Amikor megszállja a kreativitás, ne engedje, hogy bármi is az útjába kerüljön. Függetlenül attól, hogy intuitív és pontos a digitális eszközre, vagy nagyobb digitális vászonra van szüksége az okostelefonhoz történő csatlakozáshoz, vagy egyszerűen csak egy második képernyőrt szeretne használni, egyszerűen hozzáadhatja a Wacom One-t bármilyen ökoszisztémát is használjon.

Mozgassa a tollat és a papírt

Szokott tollal és papírral dolgozni ? Nos, ha a válasz igen, akkor itt a lehetőség, hogy kibróbáljon egy új digitális alkotásmódot. A kijelzőn dolgozva a toll különböző ceruzákként és ecsetekként szolgálhat, számos színben - a mellékelt szoftver biztosítja, hogy könnyen megváltoztassa a színt vagy az ecset méretét, mindegyik ugyanazzal a tollal. Az a tény, hogy könnyedén szerkesztheti és frissítheti a munkáit, a Wacom One-t ideális termékévé teszi kezdő alkotók és lelkes jegyzők számára.

Intuitív számítógépes élmény

A Wacom One egy természetes, intuitív rajz élményt nyújt, ha PC-n vagy Mac-en használják. Ellentétben az egérrel vagy a kezelőpaddal, ez lehetővé teszi a pontos részleteket, a feladat elvégzéséhez. Legyen szó akár dokumentumok kommentálásáról, képek és videók szerkesztéséről, vagy akár játékról, a toll ergonómiailag kiegyensúlyozott és akkumulátormentes, azaz kényelmesen helyezkedik el a kézben a hosszabb ideig történő használat során.

Adjon hozzá további képernyőt Android-eszközéhez

A Wacom One készülék párosítása Androidos okostelefonjához alapvetően egy extra digitális vásznat jelent a kedvenc eszközéhez. Ideális jegyzetek készítéséhez, a legújabb képek szerkesztéséhez vagy bármilyen más felhasználáshoz, amelyhez több helyre van szüksége. Ráadásul a Wacom One és az Android tollak mindkét eszközön használhatóak.

Technika ami többéves tapasztalatra épül

A Wacom világa a kreatívitás és kíváncsiság játszótere. A filmkészítők, animátorok, speciális effektusok művészei és tervezői szerte a világon továbbra is a Wacomot választják kedvenc kreatív márkájuknak.
A Wacom One mögött több mint 35 éve van tanulás és innováció áll, mindegyik a digitális kreativitás elősegítésére törekszik. 

Típus Digitalizáló tábla
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar