bal számítógép
notebook

Wayteq X995 5" 8GB WiFi/Bluetooth Európa Térképpel

Wayteq
Cikkszám 87614  
Gyártói cikkszám WX995FE  
Típus X995 5" 8GB WiFi/Bluetooth Európa Térképpel
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 0793283083500
Ár 41 896 Ft.
Súly 0.510 kg.  
Kategória GPS  
Csoport  
Gyártó Wayteq  
Weboldal Wayteq  
8 GB, 5", 800x480px, Memóriakártya típusa: MicroSD, USB, Térképpel, Bluetooth, WiFi

A WayteQ X995 Androidos navigációs készülék kaput nyit a navigáció új szintjére.

Az Android platform és az erős hardver adta lehetőségeket kihasználva GPS készülékeknél eddig nem tapasztalt, új funkciókkal találkozhat: a többérintéses (MultiTouch), kapacitív, nagy fényerejű kijelző kiválóan alkalmas pl. a térképek széthúzással történő nagyítására, az előcsúszó menük kezelésére, különböző szövegbeviteli módok használatára.

Amennyiben szeretne többféle navigációs programot is futtatni készülékén, a WayteQ X995-tel ez sem akadály. A Google Play áruházban több tucat navigációs térképszoftver közül választhat és közvetlenül a GPS készülékre töltheti le őket WiFi internetkapcsolaton keresztül.

ERŐS HARDVER

A készülék erős, négymagos MediaTek processzort használ, saját GPS modullal (MT6627) ellátva. A rendszermemória 1 GB-ra növekedett, míg belső tárhelyből 8 GB áll rendelkezésre (ebből kb. 2 GB programok telepítésére, kb. 4 GB adattárolásra használható). A készülék tárhelye MicroSDHC memóriakártyával tovább bővíthető. Az elforgatást szenzor érzékeli, és automatikusan fordítja a készülék képét is.

KIEMELKEDŐ FUNKCIÓK

A WayteQ X995-öt egy nagy fényerejű kijelzővel láttuk el, így napfényben is látható a készülék által megjelenített kép. Nagy kapacitású akkumulátort kapott a hosszú üzemidő érdekében. Egy GPS-től szokatlan módon a WiFi funkció is bekerült, internet böngészővel és telepíthető Androidos alkalmazásokkal. A Bluetooth funkció headsetekre, fülhallgatókra vagy hangszórókra tudja továbbítani a készülék hangját, vagy fájlcserélésre is alkalmas. A beépített mikrofon és nagy teljesítményű hangszóró megkönnyítik a hangutasítások használatát és a navigációt.

wayteq x995 sygic shA beépített FM transmitter segítségével a készülék hangja könnyedén átvihető az autórádióra, vezeték nélkül. Már csak az autórádiót kell a megfelelő frekvenciára hangolni és kedvenc zenéink, videoklipünk vagy akár a navigációs szoftver hangját az autó hifin élvezhetjük.

Az X995 egy egyedi bejelentkező kezelőfelülettel van ellátva, így a használata az autóban nagyon egyszerű: a leggyakrabban használt programok egy főképernyőre vannak gyűjtve, és nagyméretű ikonokkal vannak ellátva, így nagyon kényelmes használatot biztosítanak.

Belső memória mérete 8 GB
Bluetooth Igen
Csatolófelület USB
Kijelző felbontása 800x480 px
Kijelző mérete 5 "
Memóriakártya típusa MicroSD
Térkép Térképpel
Típus Térképpel
WiFi Igen
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar