bal számítógép
notebook

Wayteq xRider Smart 4,3" 8GB WiFi/Bluetooth Európa Térképpel

Wayteq
WayteqWayteqWayteqWayteqWayteqWayteq
Cikkszám 148113  
Gyártói cikkszám XRIDERSMARSY  
Típus xRider Smart 4,3" 8GB WiFi/Bluetooth Európa Térképpel
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 54 846 Ft.
Súly 0.820 kg.  
Kategória GPS  
Csoport  
Gyártó Wayteq  
Weboldal Wayteq  
8 GB, 4,3", 800x480px, Memóriakártya típusa: MicroSD, USB, Térképpel, Bluetooth, WiFi

Easy Rider - Motoros navigációhoz tervezve

A WayteQ xRIDER Smart GPS készüléket kifejezetten motoros navigációhoz terveztük: speciális, nagy fényerejű (700 nit) kijelző, teljes vízállóság (IPX7), napellenző, Bluetooth audio kapcsolat, a motor elektronikus rendszerébe integrálható töltés aktív bölcsővel.

Android rendszer

A vadonatúj xRIDER Smart az okostelefonokon megszokott Android rendszerrel van felszerelve, és a Google szolgáltatásai is elérhetők rajta, így előre telepítve tartalmazza pl. a Google Térképet is, de a Google Play Áruház segítségével rengeteg alkalmazás telepíthető az eszközre.

Továbbfejlesztett hardver

A négymagos MTK rendszerchip mellett 2 GB RAM és 8 GB belső tárhely áll rendelkezésre, így szinte bármelyik navigációs alkalmazás könnyedén használható. A tárhely tovább bővíthető microSD memóriakártyával.

Új kijelző

Az eredeti xRider rezisztív kijelzőjét az Android rendszer megfelelő működése érdekében egy új, kapacitív képernyőre cseréltük az xRIDER Smart-ban

WiFi & Internet

A beépített WiFi a lehetőséget nyújt az online forgalomfigyelő szolgáltatásokat futtató alkalmazások használatára. Útközben a telefonodat WiFi hotspotként használva akár folyamatos internet kapcsolatot biztosíthatsz az xRIDER Smart-nak, így pl. a Google Térkép vagy a Waze online szolgáltatásait is igénybe veheted – motorozás közben is.

Kalandállóság

A WayteQ xRIDER Smart-ot IPX7 szabványnak megfelelő vízvédelemmel látták el, így egy kiadós zápor sem jelenthet problémát használat közben. A masszív, jó minőségű tartozékok és a megerősített készülékház ellenállóvá teszik a készüléket a használat viszontagságaival szemben.

Kiemelkedő fényerő

A teljesen új, kapacitív, multiérintős érintőképernyő a már megszokott, kiemelkedően nagy, 700 nites maximális extra fényerővel rendelkezik. Ez teljesen egyedülálló a készülék (ár)kategóriájában, a hasonló készülékeket nem fogod megtalálni ilyen fényerejű kijelzővel – ami pedig kulcsfontosságú a motoron. Jó láthatóság, akár közvetlen napfényben is – ez az xRIDER Smart.

Bluetooth

Az Android rendszerű xRIDER Smart beépített Bluetooth modulja könnyedén kapcsolódik a sisakba épített fülhallgatóra, vagy az autó audio rendszerére, így könnyenérthető utasítások érkeznek a készülék felől, vagy akár zenelejátszónak is használhatod.

Autós szett & tartozékok

A WayteQ xRIDER Smart-ot motorozásra tervezték, de az autóban is megállja a helyét, hiszen az autós használathoz szükséges tartozékokat (tartó, töltő) is mellékeljük a csomagban. Az aktív, folyamatos töltést biztosító bölcső a masszív felszerelő szettel és a direkt bekötő kábellel együtt szintén alaptartozék természetesen.

FM átjátszás

Szinte bármilyen autóban egyszerűen használható funkció a hang átjátszására az autórádión a beépített FM adó. Ezt a funkciót is megörökölte az új xRIDER Smart.


Belső memória mérete 8 GB
Bluetooth Igen
Csatolófelület USB
Kijelző felbontása 800x480 px
Kijelző mérete 4,3 "
Memóriakártya típusa MicroSD
Térkép Térképpel
Típus Térképpel
WiFi Igen
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar