bal számítógép
notebook

Xiaomi 70mai Dash Cam Pro Plus+

Xiaomi
XiaomiXiaomiXiaomi
Cikkszám 167807  
Gyártói cikkszám XM70MAIPPA500S  
Típus 70mai Dash Cam Pro Plus+
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 6971669780906
Ár 32 117 Ft.
Súly 0.360 kg.  
Kategória Videokamera  
Csoport  
Gyártó Xiaomi  
Weboldal Xiaomi  
LCD2", 5MP, HD, SD/SDHC

Szuper minőségű éjszakai felvétel

A 3D digitális zajcsökkentés (3D Digital Noise Reduction – DNR) és magas dinamikatartomány (High Dinamic Range – HDR) szignifikánsan növeli a kép tisztaságát a képzaj csökkentésével és a fényerő optimalizálásával alacsony megvilágítási viszonyok között.

5 megapixeles Sony szenzor és kétmagos HiSilicon processzor

A magas érzékenységű Sony IMX335 szenzor került beépítésre, amely a kiemelkedő képességű HiSilicon Hi3556 V200 chipsettel nagy teljesítményű és alacsony energiaigényű képfeldolgozást és magas képminőséget biztosít.

Az ADAS vezetéstámogató rendszer
 
Az ADAS (Advanced Driving-Assistance System – továbbfejlesztett vezetéstámogató rendszer) érzékeli a környezeti tényezőket és hangjelzésekkel figyelmeztet biztonsági problémákra. A sávelhagyás figyelmeztető rendszer jelez, amikor az autó elkezd elsodródni a saját sávjáról, figyelve a sávjelzéseket az úton. Az első ütközésre figyelmeztető rendszer képes felismerni és követni a kamera látóterében lévő és előtte haladó járműveket, kiszámolni a sebességüket és az autós és a többi autó közötti helyet, hogy megakadályozza az ütközéseket vezetés közben.

24 órás parkolás felügyelet

Vigyázz az autódra akkor is, ha nem vagy ott. A beépített gyorsulás-érzékelő (G-szenzor) automatikusan érzékeli a hirtelen rázkódást vagy ütközést, majd a kamera elkezdi a felvételt, így bármilyen eseményt rögzíthetsz parkoláskor. Beszálláskor értesítést kapsz, hogy ellenőrizd a felvételeket az 70mai alkalmazásban, ha esemény történik.

Beépített GPS
 
A beépített GPS-szel rendelkező menetrögzítő kamera adatfeldolgozása még hatékonyabb és gyorsabb. Egy pontos útvonal-rögzítőként működik, amelyet megtekinthetsz a 70mai mobil alkalmazásban. Az elmentésre kerülő adatok tartalmazzák: futásteljesítmény, tartomány, átlagsebesség, maximális sebesség, időtartam, stb. Nagyszerű hosszú utakra, hogy meghatározhasd az esetlegesen bekövetkező baleset pontos helyét.

Alkalmazás-vezérlés
 
Csatlakoztasd a kamerát a 70mai alkalmazáshoz WiFi-n keresztül, így irányítani tudod a kamerát az okostelefonoddal, beállíthatod azt és letöltheted a felvételeket.
A 70mai app támogatja mind az Android, mind az iOS használókat. A sürgősségi felvételeket is lezárhatod a felülírás elkerülése érdekében. 

Time-Lapse felvételkészítés
 
Támogatja a hosszabb időtartamú folyamatos felvétel készítését parkolási üzemmódban. A kamera másodpercenként egy képek készít, majd összefűzi egy videóvá, így több órányi esemény pillanatok alatt visszanézhető, amely helyet spórol a memóriakártyán. Amikor a kamera elmozdulást észlel, automatikusan sürgősségi videó módba kapcsol. 

Állókép felbontás 5 MP
Bluetooth Nem
Kijelző méret 2 "
Memória típusa SD/SDHC
Mozgókép felbontás HD
WI-FI Nem
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar