bal számítógép
notebook

Xiaomi Mi 1S Elektromos Roller Black

Xiaomi
XiaomiXiaomiXiaomiXiaomiXiaomiXiaomi
Cikkszám 163112  
Gyártói cikkszám FBC4019GL  
Típus Mi 1S Elektromos Roller Black
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 6934177714542
Ár 169 591 Ft.
Súly 18.000 kg.  
Kategória Roller  
Csoport  
Gyártó Xiaomi  
Weboldal Xiaomi  
Sebesség25km/h, Teherbírás100kg, Hatótáv30km, Tömeg12,5kg, Teljesítmény250W, Töltési idő5óra, Black

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S
Gyorsan, hatékonyan kell mozognia, és nem szabad izzadnia? Akkor az elektromos rolker a megmentés. Az autók beragadtak a dugókba. A tömegközlekedés zsúfolt. Ön szabadon mehet. A kibővített kerékpáros utakat és a kerékpár sávokat használva ez a legjobb megoldás.

A Xiaomi Mi Electric Scooter 1S maximális sebessége 25 km/h és kb. 30 km hatótávolsága. Ez elviszi Önt egyik találkahelytöl a másikig, egy távolabbi helyről egy buszmegállóig vagy autójához. Három másodperc alatt összecsukható, és behelyezheti a csomagtartóba, vagy gyorsan hordhatja.

Mi az újdonság?
Sok vásárló minden bizonnyal emlékszik az előző modellre, az M365-re, amely sok országban úttörője volt az elektromos rollereknek. Az 1S modell több kozmetikai változást hoz; jelentős beavatkozásra nincs szükség. A robogó ennélfogva kissé robusztusabb felépítést kínál - bizonyos alkatrészek javultak. Például a hátsó sárvédő mostanában több helyen is fel van fogva. A gumiabroncsok más, tartósabb anyagból készültek. A vezérlőegység szintén új. A csengöt szintén módosították.

Az alapvető változás kétségtelenül az új LCD kijelző a kormányon. Információkat ad a pillanatnyi sebességről, az akkumulátor állapotáról, a sebesség módról és egyéb tényekről. A képernyőt már nem csak a drágább Pro változat számára tartják fenn.

A LED első lámpa most már megkettőzi az fényerőt, mindkét oldalán reflektorokkal, a biztonság növelése érdekében, valamint a kormányon található Xiaomi logóval, így senki sem kételkedhet, hogy minőségi gépet vezet.

Ütemmérő (ACC), gyógyulás és kezelés a gyakorlatban
a Xiaomi nagy tapasztalattal rendelkezik a rollerekkel kapcsolatban, Pár átalakitáson mentek át. Az 1S modell segítségével olyan hasznos funkciókra számithat, mint a sebességtartó automatika, a rekuperáció vagy a telefonhoz való csatlakozás lehetősége. Mindenekelőtt el kell magyarázni, hogy az alkalmazás nagyon hasznos számos beállításhoz. A sebességtartó automatika be- vagy kikapcsolása, a robogó zárjának beállítása vagy a rekuperáció szintjének beállítása.

A sebességtartó automatika hosszabb útvonalakhoz, például a kerékpárúthoz hasznos. Ha aktiválta az alkalmazást, tartsa megnyomva néhány másodpercig a gázkart, és ez bekapcsol. A robogó végül önmagától indul, nem kell a gázkart nyomnia, csak a kormányt kell fogni. Csak huzza meg a fékkart, és a sebességtartó automatika kikapcsol.

A rekuperáció azt jelenti, hogy a motor fékezik, amelynek során az előállított energiát az akkumulátorba vissza nyomja. Ezért, ha elengedi a gázkart a kormányon, a roller automatikusan lassulni kezd, és az energiát újra visszavezeti az akkumulátorba. Három beállítási szintet állíthat be közvetlenül az alkalmazásban. Erősebb rekuperációval a robogót gyakorlatilag egyetlen kézzel vezérelheti. Csak annyit kell tennie, hogy engedje fel a gázt a kanyar előtt.

A roller egyébként könnyedén működik és kényelmes. Egy gyermek is kezelheti a műveletet, feltéve, hogy minden biztonsági intézkedést betartanak. Azonban a gyenge pontja a történelmi városok útjai, regi városközpontok, ahol az utak macskakövekböl vannak kirakva, vagy nagy illesztésű kockákból. Itt egyszerűen érezi fogja kis 8,5 hüvelykes kerekek korlátait, és a rendszeres utazás ilyen felületen nem kényelmes.


Maximális hatótáv 30 km
Maximális sebesség 25 km/h
Maximális teherbírás 100 kg
Motor névleges teljesítmény 250 W
Szín Black
Töltési idő 5 óra
Tömeg 12,5 kg
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar